Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Poslanci SaS šokujú verejnosť: Nahé telá vystavili na obdiv!

Poslanci SaS sa vyzliekli kvôli imunite Zobraziť galériu (2)
Poslanci SaS sa vyzliekli kvôli imunite

BRATISLAVA – SaSkári zaútočili na verejnosť telami! Proti poslaneckej imunite sa rozhodli bojovať naozaj svojsky. Vyzliekli sa donaha a s úsmevmi na tvárach sa nechali nafotiť.

Politici sa snažia voličov zaujať naozaj rôzne. Ale to, čo predviedli poslanci SaS tentoraz, na Slovensku nemá obdoby. Sedemnásti z nich sa totiž nechali vyfotiť nahí, intímne partie im zakrýva len plagát s nápisom Vyzlečme poslancov z imunity, spod ktorého im vytŕčajú nohy a vysmiate tváre.

Takýmto spôsobom chcú prinútiť ostatných poslancov, aby hlasovali za zrušenie poslaneckej imunity. „Poslanec je človek ako každý iný. Privilégiá ako imunita nepotrebuje. Presluhujúci politici si však už na ňu veľmi zvykli a vzdať sa jej nechcú,“ píše sa na stránke SaS.

O prekvapujúci záber nahých poslancov sa postaral marketingový tím SaS, pričom na fotografii sa objavili 17 z 18 poslancov klubu. Stanislav Fořt bol v čase fotenia v zahraničí. Už zajtra na mimoriadnej a zároveň poslednej predvolebnej schôdzi bude o imunite rokovať parlament, ktorý už pol roka hlasovanie o tomto bode odkladá.

Poslanci SaS sa vyzliekli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SaS)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu