Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vieme, čo skrývali naháči z SaS za plagátom: Sexi poslankyňa naostro bez nohavičiek!

Jana Kiššová s kolegami Zobraziť galériu (3)
Jana Kiššová s kolegami (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Nahí poslanci z SaS zabodovali! Fotografia, ktorá začiatkom týždňa zaskočila verejnosť, sa na sociálnych sieťach šíri nebývalou rýchlosťou. My sme však boli zvedaví, čo sa dialo za plagátom. Opýtali sme sa na to jednej z najkrajších poslankýň parlamentu Jany Kiššovej.

Sedemnásti „statoční“ z SaS vzali kampaň za zrušenie poslaneckej imunity zostra, keď sa v jednom z bratislavských fotoštúdií nechali vyfotiť polonahí, zahalení len do plagátu. Ako povedala generálna manažérka SaS Jana Kiššová, bolo treba vzbudiť v tejto téme záujem verejnosti, hanblivosť išla preto bokom. „Moja prvá reakcia bola rozpačitá, ale potom som si povedala, že je to dobrá myšlienka. Medzi kolegami človek ukáže viac, ale myslím, že je to spravené veľmi decentne,“ povedala.

Počas fotenia bola nálada veľmi odľahčená. Kiššová nám prezradila, ako to vyzeralo za veľkým nápisom „Vyzlečme poslancov z imunity“. Poslanci sa vyzbrojili len trenkami, plavkami a slipmi, postavili sa jeden za druhého a ako so smiechom priznala Kiššová, „bolo tesno." Za plagátom sa krčila len v ovinovacom uteráku do sauny. „Som totiž vysoká. Kebyže je plagát prispôsobený na moje prsia, tak Natálii (Blahovej, pozn. red.) už nie je hlavu vidieť. Takže sme sa s tým trošku pasovali,“ vysvetlila politička.

O nafotení šteklivých fotiek však dlhovlasá blondína neuvažuje. „Toto bol jednorazový nápad. Sú tu krajší profesionáli, ktorí sa živia tým, že sa fotia. Ja sa chcem v prvom rade venovať politike a veciam na tejto úrovni,“ uzavrela svoje účinkovanie v úlohe modelky.

V reáli Jana Kiššová pôsobí skôr serióznym dojmom. V  parlamente zabojovala pri témach, ako je Zákonník práce či pracovná zdravotná služba, ktoré sa jej podarili presadiť. Zmenami v Zákonníku práce chcela dosiahnuť vyváženie obidvoch pracovných strán.

Vďaka zmenám, ktoré navrhla v rámci flexikonta, majú zamestnávatelia dôvod na to, aby si svojich zamestnancov udržali a neprepúšťali ich. Ak je vyhliadka, že zamestnávateľ bude mať v určitom období práce menej, bude ich môcť nechať doma alebo im zníži pracovný čas v závislosti od potreby. A potom v ďalšom období vie zamestnancov použiť a dať im viac práce a nemusí ich vyhodiť, čo by preňho znamenalo ďalšie náklady ako odstupné,...“ dodala na záver.

Jana Kiššová

Jana Kiššová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vladimír Labát)


A takto sa SaSkári chystali na fotenie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu