Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hlina: Budem mať problém sedieť so Slotom v jednej miestnosti

Alojz Hlina
Alojz Hlina

BRATISLAVA – Jeden z kandidátov hnutia OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Alojz Hlina dnes pre médiá pár minút pred zatvorením volebných okrskov priznal, že v prípade, ak sa do parlamentu dostane Ján Slota aj on, bude mať problém sedieť s ním v jednej miestnosti.

„Neviem, ako sa to bude technicky nejakým spôsobom riešiť, ale my máme dosť veľký problém,“ dodal známy Slotov kritik. Ako ďalej uviedol, potýčka však nehrozí. „Ja už som starší, ale ťažko by som to znášal, i keď pri všetkej úcte k parlamentu, kde ste povinný počúvať aj názory iných...,“ poznamenal Hlina s tým, že sa bude musieť naučiť pracovať politicky a rešpektovať prípadné rozhodnutia, kde je potrebná väčšina. „Veľa ľudí má z toho obavu, ale budeme sa ju snažiť vyvrátiť.“

Pripúšťa, že ak sa strana nedostane do parlamentu, nebude to žiadna tragédia. „Venovali sme však tomu čas a energiu, preto mierne sklamanie bude,“ pokračoval. Na otázku, či pôjde pogratulovať víťazovi volieb, Hlina povedal, že si nie je istý, či bude stáť ako ďalší v rade. „Pokiaľ budeme rešpektovať spoločenský bontón, dohodneme sa,“ dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu