Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ghannamová bola na koberčeku u riaditeľa: V relácii Klub3 končí!

Anna Ghannamová Zobraziť galériu (2)
Anna Ghannamová (Zdroj: TA3)

BRATISLAVA – Rekordne krátke účinkovanie v diskusnej relácii sa podarilo Anne Ghannamovej, ktorá končí s moderovaním Klubu3 na TA3. Táto informácia však rozhodne neprichádza nečakane. Od utorňajšieho večera, keď moderátorka hostila lídrov mimoparlamentných strán, sa na ňu valí kritika zo strany politikov, politológov a hlavne divákov.

Podľa našich informácií si ju po utorňajšej relácii riaditeľ TA3 Michal Gučík zavolal včera na koberček. Ako sme vás už ráno informovali, nespokojné ohlasy na účinkovanie moderátorky Ghannamovej v novej relácii Klub3 priam zaplavili diskusie na stránke TA3. Pobúrení diskutujúci jej vystúpenie označili za neprofesionálne, arogantné či zosmiešňujúce. S týmito názormi sa stotožnila aj líderka Strany Slobodné slovo Nora Mojsejová, ktorá Ghannamovú častovala štipľavými vulgarizmami. Okrem toho vyzvala Gučíka, aby v prípade Ghannamovej zakročil. „Vyzývam Gučíka, aby ju dal preč!" povedala kontroverzná podnikateľka v stredu pre Topky.

Anna Belousovová zo strany Národ a spravodlivosť zase Gučíkovi poslala otvorený list, v ktorom dala jasne najavo svoju nespokojnosť s moderátorkou. „Vážený pán riaditeľ, včerajšia predvolebná diskusná relácia Klub3 s moderátorkou A. Ghannamovou bola ukážkou neprofesionality, zaujatosti a snahy o tvrdú manipuláciu verejnej mienky(...) Z vašej strany by bolo korektné, ak by prišlo k zopakovaniu relácie s iným moderátorom, ktorý by profesionálne zvládol svoju úlohu,“ napísala Anna Belousovová.

Televízia TA3, od ktorej sme sa snažili získať stanovisko od včerajšieho poobedia, sa nám dnes odmietla k situácii okolo Anny Ghannamovej vyjadriť. S oficiálnym stanoviskom chce vyjsť až v piatok ráno. Reakcie lídrov mimoparlamentných strán, ktorí sa v utorok zúčastnili relácie Klub3, nájdete tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu