Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollárov horoskop na rok 2022 prezrádza veľa: Trápenie pre osamelosť aj markantná zmena v osobnom živote

Kollárova budúcnosť bola cez horoskop Kasášovej odhalená. Zobraziť galériu (3)
Kollárova budúcnosť bola cez horoskop Kasášovej odhalená. (Zdroj: Gettyimages, Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Budúcnosť býva hmlistá a nikto ju celkom nepozná, no cez osoby, ktoré majú našu budúcnosť na práci takmer každý deň a vedia aj to, o čom my sami nie, sa môžu pozrieť aj za povestnú oponu. Politici nie sú žiadna výnimka a pozreli sme sa na tých, ktorých budúcnosť v roku 2022 sme chceli poznať. Tak sa stalo aj v prípade predsedu parlamentu Borisa Kollára zo Sme rodina.

archívne video

Šéf parlamentu Boris Kollár odchádza z vlády spokojný, Vianoce sú dohodnuté, reštaurácie sa však neotvoria (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Aj tu sa pozrela na budúcnosť Katarína Kasášová zo spoločnosti Terapie duše. Ta odhalila budúcnosť predsedu parlamentu vo viacerých fázach.

Prispôsobí sa rýchlo

"Jeho povaha je spojená so zvedavosťou a záujmom o to, ako veci fungujú. Má veľkú schopnosť prispôsobovať sa situáciám, z ktorých môže čerpať benefity avšak nie vždy sa rád podriaďuje. Jeho nevýhoda spočíva v tom, že rád svoje okolie poučuje," povedala Kasašová.

Možno sa cíti osamelý

Dotkla sa však aj jeho súkromného života. "Karta, ktorá ho bude sprevádzať celým rokom je karta Pustovník. Rok 2022 bude pre Borisa o trpezlivosti, očakávaní, hľadaní a pocitu osamelosti.  Osamelosť bude spájaná s tlakom a určitými udalosťami, o ktorých bude musieť rozhodovať sám. Vo všeobecnosti bude pociťovať potrebu niečo ukončiť a dať tak priestor novým začiatkom," prezrádza Kasašová.

Kollárov horoskop na rok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Prichádza mu markantná zmena v oblasti spolupráce, bude sa spájať s novými ľuďmi, pozor však na rozhodnutia, dôležitá je tu veľká obozretnosť. V politickej sfére zotrvá aj v roku 2022 napriek možným zmenám, ktoré ho môžu výrazne ovplyvniť," ukazujú vraj karty budúcnosti.

Stresujúce situácie a zásah na zdravie

To, či potrápia predsedu parlamentu aj zdravotné problémy, vie len neodhalená budúcnosť, no Kasášová priblížila, čo mu hrozí. "Tento rok bude čeliť niektorým prieťahom, ktoré môžu byť veľmi náročné a stresujúce. Na začiatku roku ho môžu potrápiť problémy s trávením, oči a chrbtica. Počas letných mesiacov bude riešiť významnú rodinnú udalosť. Avšak vo všeobecných energiách bude pre neho rok 2022 priaznivý," uzavrela.

Kollárov horoskop na rok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Kancelária Národnej rady SR)

Viac o téme: HoroskopPredpoveďBoris KollárKatarína Kasášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu