Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

MAGICKÝ DÁTUM Čo vám dvojky dnes prinesú? Predpoveď, ktorá poteší

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: topky, pixabay)

BRATISLAVA – Niektoré dátumy v kalendári nás zaujmú už na prvý pohľad. Zložením a usporiadaním číslic sú totiž výnimočné a mnohí si preto práve tieto dni vyberajú pre rôzne významné udalosti. Presne taký, špeciálny, máme aj dnes – 02. 02. 2022. Čo môžeme od dnešného dňa čakať?

Ako uviedla Katarína z Terapia duše, dnešný deň môže pre nás znamenať určitý vzostup alebo pád a závisí na nás, ako sa budeme rozhodovať a konať. "Číslo 10 vyvoláva extrémne reakcie na lásku alebo nenávisť, úctu alebo strach. Dnešný deň je aj symbolom lásky a svetla, ktoré predstavujú dôležitý aspekt života," povedala. Tento deň môže byť podľa jej slov aj o veľkej disciplíne.

MAGICKÝ DÁTUM Čo vám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

"Karta na dnešný deň je nečakaná radosť a stálosť. Očakávajte možné náhle udalosti alebo prekvapenia. Ak sme posledné mesiace cítili stagnáciu, od dnes k nám bude prúdiť prílev novej energie, nových obzorov a zmien" pokračuje.

MAGICKÝ DÁTUM Čo vám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Tieto zmeny majú súvisieť s naším vedomím a osobnostnou transformáciou k lepšiemu ja. "Buďte otvorení a vnímaví k všetkým podnetom, ktoré Vás môžu posunúť ďalej. Načúvajte a buďte aktívni smerom k sebe a k svojim vnútorným potrebám," dodala.

Viac o téme: KalendárDátum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu