Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V siedmom kole OČKOVACEJ LOTÉRIE sa rozdali státisíce eur: Toto sú výhercovia, som hotová!

Očkovacia lotéria Zobraziť galériu (7)
Očkovacia lotéria (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - A máme za sebou siedme kolo očkovacej lotérie, ktorá odmeňuje ľudí za to, že podstúpili vakcináciu proti novému koronavírusu. V kole pred týždňom sa väčšine ľudí moderátori dovolali a získali tak rozprávkové výhry. Tentokrát bola úspešnosť stopercentná.

Očkovacia lotéria sa na obrazovkách verejnoprávnej RTVS vysiela od polovice augusta a prakticky okamžite si vyslúžila vlnu kritiky, najmä kvôli technickým nedostatkom, ktoré pripravili o obrovskú výhru viacero súťažiacich. Problematické záležitosti sú už ale podľa jej tvorcov vyriešené. Dnes šlo všetko hladko a telefón dvihli všetci vyžrebovaní, ktorí nemali žiadny problém so zodpovedaním správneho hesla. 

PRVÉ HESLO: DOBROPRAJNOSŤ 

Andreu z Kynceľovej pri Banskej Bystrici vyžreboval líder kapely Hudba z Marsu. Reláciu pozerala s mamou a dcérou. Heslo uhádla, a tak k nej putuje 101-tisíc eur. "Nemám slov, som hotová! Strašne, strašne, strašne sa teším," znela reakcia natešenej výherkyne. 

V siedmom kole OČKOVACEJ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

DRUHÉ HESLO: ČISTÉ KONTO 

Bývalý hokejový brankár Ján Laššák vyžreboval Hedvigu zo Zavara, okres Trnava, ktorá správne zodpovedala heslo a vyhrala tak 101-tisíc eur. S výhrou sa podľa vlastných slov podelí so svojimi tromi deťmi. 

V siedmom kole OČKOVACEJ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

TRETIE HESLO: HARMÓNIA 

Žreboval herec Vladimír Kobieľsky a vybral Viktora z Topoľčian. Ten znie, akokeby to bol obyčajný hovor a nešlo mu o obrovskú výhru. Heslo nakoniec uviedol správne. "Táto jedna sekunda vám zarobila 101-tisíc eur, Viktor!" skonštatovala moderátorka Vera Wisterová. Viktor odvetil, že manželka z toho asi odpadne, inak to s ním ale príliš nepohlo. 

V siedmom kole OČKOVACEJ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

ŠTVRTÉ HESLO: ŠTEDROSŤ 

Herečka Lujza Garajová Šrameková z osudia vylosovala Jarmilu zo Suchého v okrese Michalovce. Moderátorku najprv zaujímalo, či Jarka vie, prečo jej volajú. Heslo zodpovedala bez najmenších problémov, čo znamená, že k nej poputuje 101-tisíc eur. "Vôbec som to nečakala, pretože som ešte nikdy v živote nič také nevyhrala," okomentovala svoju výhru Jarmila. 

V siedmom kole OČKOVACEJ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

PIATE HESLO: VYTRVALOSŤ

O posledné žrebovanie tohto večera sa postarala primárka anesteziologického resuscitačného oddelenia nemocnice v Galante Dagmar Bodáková. Jej šťastná ruka vytiahla Máriu z Letničia z okresu Skalica. Po zodpovedaní hesla sa aj ona stala výherkyňou 101-tisíc eur. Ešte nevie, na čo ich použije, musí o tom porozmýšľať. 

V siedmom kole OČKOVACEJ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: KoronavírusOčkovacia lotériaByť zdravý je výhra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu