Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšie státisíce eur v OČKOVACEJ LOTÉRII sú rozdané: Toto sú výhercovia! Jana s Vladimírom mali veľkú smolu

Aj dnešné kolo moderujú Vera Wisterová a Marcel Forgáč Zobraziť galériu (6)
Aj dnešné kolo moderujú Vera Wisterová a Marcel Forgáč (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Verejnoprávna RTVS reláciu "Byť zdravý je výhra" presunie na budúci týždeň z nedele na sobotňajší večer, odkedy ju budú môcť diváci pravidelne sledovať až do konca októbra. Pre piatich vyžrebovaných tu bola aj v dnešnom ôsmom kole opäť pripravená výhra minimálne 100-tisíc eur. Správne heslo sa však podarilo zodpovedať iba trom. Zvyšní dvaja nestihli zdvihnúť telefón v časovom limite.

Fiasko od začiatku do konca?! Očkovacia lotéria čelí ďalšiemu trapasu: Výhercovia sa pýtajú, kde sú ich peniaze

Archívne video

OČKOVACIA LOTÉRIA Zuzana prišla o rozprávkovú výhru v poslednej sekunde (Zdroj: Repro RTVS)

"RTVS od 10. októbra prinesie na obrazovkách Jednotky novú pekársku šou Pečie celé Slovensko. Jej štart sme dlhodobo plánovali na tento dátum, ešte v čase, predtým ako RTVS začala vysielať reláciu Byť zdravý je výhra, známu aj pod názvom očkovacia prémia. Keďže vysielanie relácie Byť zdravý je výhra, ktorá vzniká v spolupráci s Ministerstvom financií SR, je plánované do konca októbra, pristupuje RTVS k zmene termínov vysielania," informovala v piatok RTVS. Dnešné ôsme kolo očkovacej lotérie sa ešte vysiela v pôvodnom čase, ale to ďalšie už bude v sobotu. Snáď sa stihnú diváci, ktorých žreby sú v osudí, na túto zmeniť pripraviť.

Prvé heslo: SPRAVODLIVOSŤ

Spevák Lukáš Adamec vyžreboval dnešného prvého zaregistrovaného, ktorým je Vladimír zo Svidníka. Bohužiaľ, nepodarilo sa mu dovolať. Získava tak iba garantovaných 1000 eur.

Druhé heslo: SKROMNOSŤ

Druhého štastlivca vylosoval moderátor Roman Bomboš a je ním Milena z Podolínca, ktorá môže vyhrať až o 201-tisíc eur. Heslo zodpovedala správne, takže rozprávková suma je jej. "Veľmi pekne zo srdiečka ďakujem všetkým," povedala pani Milena. Ako použije výhru, ešte nevie, ale pôjdu určite na správny účel.

Ďalšie státisíce eur v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RTVS)

Tretie heslo: VERNOSŤ

Ďalšieho registrovaného Slováka prišla vylosovať herečka Stanka Kašperová, ktorá pracuje aj v Červených nosoch. Viktor z Bratislavy stihol zdvihnúť telefón v časovom limite a rovnako aj zodpovedať správne heslo. Podarilo sa mu tak vyhrať 101-tisíc eur. "Stále tomu neverím, viete," povedal so stoickým pokojom Viktor, ktorý sledoval prenos s manželkou. "Budeme sa deliť na dobré účely," dodal.

Ďalšie státisíce eur v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RTVS)

Štvrté heslo: OPTIMIZMUS

Spevák Peter Stašák vyžreboval Janu z obce Vechec v okrese Vranov nad Topľou. Opäť sa nikto nestihol ozvať v stanovenom časom limite, čo si moderátori overovali aj u zodpovedných v zákulisí. Jana tak prišla o stotisíc eur, zostáva jej iba garantovaná suma 1000 eur.

Ďalšie státisíce eur v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RTVS)

Piate heslo: SVEDOMITOSŤ

Piaty hosť, gastroenterológ Radovan Juríček, mal šťastnú ruku na Janette z Vavrišova, ktorá pokojným hlasom uhádla správne heslo a získala 201-tisíc eur. "Nemám slov," povedala výherkyňa, ktorá ani neznela, že má radosť.

Ďalšie státisíce eur v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Igor MatovičMarcel ForgáčKoronavírusVera WisterováOčkovacia lotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu