Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

MIMORIADNE Poslanec Ľubomír Petrák zo Smeru bojuje v nemocnici o život

Ľubomír Petrák Zobraziť galériu (3)
Ľubomír Petrák (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Počas dnešného dňa bol potvrdený vážny prípad hospitalizácie jedného z poslancov Národnej rady. Tvrdý boj o život vraj zvádza zákonodarca Ľubomír Petrák zo Smeru-SD. Potvrdil to predseda strany Robert Fico na dnešnej tlačovej konferencii. Neprezradil však, či ide priamo o infekciu koronavírusu.

Aktualizácia 11:45

Ľubomír Petrák je podľa informácií Topky.sk aktuálne hospitalizovaný v ružinovskej nemocnici. Tá nám prostredníctvom svoje hovorkyne Evy Kliskej odkázala, že sa k zdravotnému stavu poslanca vyjadrovať nebudú.

VIDEO Tlačová konferencia Smeru-SD (predseda strany o Petrákovi hovoril v úvode tlačovky):

Petrák je vraj vo vážnom zdravotnom stave hospitalizovaný v Univerzitnej nemocnici v bratislavskom Ružinove. Predseda strany Robert Fico na úvod tlačovej konferencie dnes oznámil, že politik „zvádza ťažký boj“. Bližšie podrobnosti však neuviedol.

Vo vážnom stave leží kvôli aj kvôli covidu v rovnakej nemocnici slovenský prokurátor Jozef Čentéš, ktorý je stále vo vážnom stave.

MIMORIADNE Poslanec Ľubomír Petrák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

"Dovoľte mi predtým, ako sa vyjadrím k téme, oznámiť, že jeden náš kolega, poslanec Národnej rady Ľubo Petrák, zvádza v ostatných dňoch a ostatných hodinách ťažký boj. My mu nemáme ako pomôcť, len tak, že naňho myslíme a držíme mu palce,“ povedal Fico na úvod.

"Nemôžem prezrádzať konkrétne informaćie. Pán Petrák podstupuje jeden komplikovaný chirurgický zákrok. Viac nepoviem," odpovedal na novinársku otázku Fico.

Viac o téme: Robert FicoĽubomír PetrákKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu