Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalý SaSkár Galko sa ozval a poriadne naložil Nicholsonovej: Všetko dosiahla vydieraním!

Galko sa do Nicholsonovej poriadne obul. Zobraziť galériu (3)
Galko sa do Nicholsonovej poriadne obul. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V koalícii nastal obrovský šok. Po tom, ako bol včera medializovaný možný odchod Lucie Ďuriš Nicholsonovej zo strany SaS sa spustila lavína reakcii. Jednu z nich pridal aj Ľubomír Galko, ktorý bol v SaS kedysi tiež. Na bývalú kolegyňu nenašiel dobré slovo a toto jej odkázal verejne!

Urobil tak cez status na sociálnej sieti po tom, ako sa sám dočítal o možnom odchode Nicholsonovej z médií. "Povedal som si, že nebudem komentovať dianie vo svojej bývalej strane, celkom sa mi to darí. Som rád, že som odtiaľ preč a žijem si svoj civilný manažérsky život," začína Galko ktorý momentálne pôsobí ako riaditeľ Leteckej opravovne v Trenčíne.


Lucia Ďuriš Nicholsonová zvažuje odchod zo strany SaS: Oznámila to aj členom


Lucia, si obyčajná vydieračka, odkázal Galko

Následne si ale Galko nehryzol do jazyka a povedal to na plné ústa. "Pravda je taká, že Lucia je obyčajná vydieračka a množstvo toho, čo v minulosti dosiahla, dosiahla vydieraním ostatných svojim odchodom. Spravila to viackrát, keď chcela niečo dosiahnuť a veľakrát sa jej to aj podarilo - pokiaľ sme si nepostavili hlavu," vyhlásil v statuse ostrý Galko.

Pripomenul aj to, že Nicholsonová rozhodne neuvažuje o možnom odchode prvýkrát. V minulosti si už totiž v strane pozastavila členstvo, keď boli aktuálne eurovoľby v roku 2019. "Spravila to viackrát, keď chcela niečo dosiahnuť a veľakrát sa jej to aj podarilo - pokiaľ sme si nepostavili hlavu. To, že teraz odíde z SaS je smiešne, nechá sa "uprosiť", nejaký benefit zinkasuje a slávnostne teda "zostane". Tak ako to spravila x krát predtým, vrátane toho jej slávneho "pozastavenia členstva" v minulosti," prízvukuje Galko.

Bývalý SaSkár Galko sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Ľubomír Galko)
 

Cigániková dôvody na odchod nevidí

Cigániková v novom príspevku na Facebooku vysvetľuje, že len „stála vedľa kolegyne v nevhodný čas“ a zo strany sa nechystá odísť. „Tlačovka bola rozdelená na dve témy - eurofondy a zdravotníctvo. Ja som sa vyjadrovala len k zdravotníckej časti a doplnila som informácie, ktoré nikto nespochybnil a boli vopred diskutované aj v koalícii,“ píše ďalej v  statuse. Hovorí, že nevidí dôvod na odchod zo strany, ktorej hodnoty plne zdieľa. Cigániková totiž na spoločnej tlačovej konferencii vystupila spolu s europoslankyňou Nicholsonovou.

Bývalý SaSkár Galko sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: OdchodSaSĽubomír GalkoLucia Ďuriš Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu