Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poslanci Poliačik a Rosová sa pridali k Judínyovej: Nafotili kalendár!

Politici Martin Poliačik a Táňa Rosová tvárami kalendára Slobody zvierat Zobraziť galériu (11)
Politici Martin Poliačik a Táňa Rosová tvárami kalendára Slobody zvierat

BRATISLAVA – Pózovanie pred objektívom fotoaparátu už nie je výlučne doménou krásnych žien! V dobročinnom kalendári Slobody zvierat na rok 2012 sa v role modelov objavili netradične aj politici – poslanec za SaS Martin Poliačik a starostka bratislavského Starého Mesta Táňa Rosová.

Sloboda zvierat nadviazala na projekt pracovnej skupiny v parlamente a ešte v októbri spustila kampaň „Som za“, ktorej cieľom je upozorniť na potrebu zmeny zákona o ochrane zvierat. „Ide nám o spoločnú vec - schváliť moderný zákon o ochrane zvierat, ktorým dobehneme štandardy vo vyspelých krajinách,“ uviedol Poliačik, ktorý uvítal aktivitu organizácie.

Mladý liberál a starostka Starého Mesta sa tak ocitli medzi kráskami, ako sú modelka Denisa Mendrejová, moderátorka Erika Judínyová či herci Janko Kroner a Soňa Valentová. „Ja som vlastne ani nevedel, koľko ľudí bude v kampani, niektorých som videl prvý raz až v kalendári priamo na krste. Myslím, že tam je nakoniec dobrá zostava,“ pochvaľoval si Poliačik, ktorý je známy svojím pozitívnym vzťahom k zvieratám.

Táňa Rosová (vpravo) so štvornohým chlpáčom.

Krst kalendára Slobody zvierat.
Zobraziť galériu (11)

V kalendári figuruje ako tvár mesiaca december spolu so svojím psíkom Gučkou, z fotenia strach rozhodne nemal. „Ja nie som veľmi plachý typ človeka, takže fotenie mi nerobí problém, kým môžem ostať sám sebou. Toto konkrétne bolo ozaj príjemné, fotila nás veľmi sympatická fotografka, boli sme vonku v parku a za 15 minút sme boli hotoví,“ vysvetlil s tým, že Gučku nafotil sám a s oboma obrázkami je spokojný.
 
Úlohy krstnej mamy sa zodpovedne zhostila humoristka Elena Vacvalová, ktorá kalendár plný známych tvárí pokrstila troma hrsťami psích granúl. Výťažok z jeho predaja poputuje na pomoc opusteným zvieratám.

Elena Vacvalová pokrstila kalendár granulami.
Krst kalendára Slobody zvierat.
Zobraziť galériu (11)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu