Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Netbalistky nemali peniaze: Vyzliekli sa a ukázali sexi telá!

Nohejbalistky sa vedia odviazať nielen na ihrisku, ale aj v bare Zobraziť galériu (3)
Nohejbalistky sa vedia odviazať nielen na ihrisku, ale aj v bare (Zdroj: wales news service)

BRISTOL - Krásne hráčky a zároveň študentky bristolskej univerzity sa rozhodli pomôcť svojmu netbalovému klubu svojou nahotou. Nafotením snímok pre odvážny kalendár chcú vyzbierať dostatok peňazí na financovanie tímu budúci rok.

Stránka na Facebooku, ktorá kalendár propaguje, už zaznamenala obrovský záujem fanúšikov. Študentka Maddie McKenzieová (19), jedna z 20 dievčat, ktoré neváhali zhodiť oblečenie, to považuje za úplne úžasné.

"Užili sme si pri tom kopec zábavy a od rodiny a priateľov sa nám dostalo fantastickej podpory," hovorí Maddie, ktorá sa hodlá príbuzným kalendár venovať ako vianočný darček.

Netbalistky nemali peniaze: Vyzliekli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wales news service)

"Urobili sme to preto, aby sme vyzbierali peniaze pre klub. Hoci máme sponzorov, potrebovali sme viac financií na prevádzku," dodáva študentka, ktorá pripustila, že niektoré fotografie sú naozaj odvážne sexi.

Pôvodný náklad 250 kalendárov vyvolal taký záujem, že dievčatá museli rýchlo doobjednať ďalšie výtlačky Zakúpiť si ich možno na webovej stránke klubu. Jeden kus stojí 7 libier, dva kusy dostať za zvýhodnenú cenu 10 libier.

Netbalistky nemali peniaze: Vyzliekli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: wales news service)

Netball je takmer výhradne ženský šport, ktorý sa vyvinul v USA v 90. rokoch devätnásteho storočia z basketbalu a stal sa tiež populárnym v krajinách Veľkej Británie. Od roku 1963 má vlastný šampionát, ktorý sa koná každé štyri roky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu