Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Judínyová a Drobová ukázali nový kalendár: Pozrite, ako vyzerá!

Gabriela Drobová (vľavo) a Erika Judínyová sa stali súčasťou kalendára. Zobraziť galériu (10)
Gabriela Drobová (vľavo) a Erika Judínyová sa stali súčasťou kalendára.

BRATISLAVA – Spolu pre dobrú vec! Moderátorka Erika Judínyová a riaditeľka módnej Fashion TV Gabriela Drobová patria k ľuďom, ktorým kruté osudy domácich miláčikov nie sú ľahostajné. Svoje tváre preto prepožičali organizácii Sloboda zvierat, ktorá spolu s nimi a tiež s ďalšími známymi osobnosťami nafotila kalendár na rok 2012. Výťažok z predaja poputuje na pomoc zvieratkám.

Včerajší večer sa v bratislavskom útulku Slobody zvierat niesol vo sviatočnom duchu. Do sveta sa totiž uvádzal kalendár na budúci rok, v ktorom okrem známych tvárí nášho šoubiznisu pózujú aj rôzne zvieratká. Krstnou mamou bola humoristka Elena Vacvalová, ktorá kalendár pokrstila granulami.

Moderátorka Erika Judínyová sa spoločne s lekárkou našich celebrít Sandrou Novotnou zapájajú do akcií Slobody zvierat pravidelne. „Som rada, že sa tým zvieratkám pomôže. Ja som si už z útulku vzala mačičku,“ prezradila nám Erika.

Súčasťou spomínaného kalendára je aj podobizeň Gabriely Drobovej. Tá sa netajila tým, že má k zvieratkám pozitívny vzťah. „Mali sme 11 rokov Dalmatína. Moja starenka býva na dedine, takže my sme ako deti vyrastali s hospodárskymi zvieratami,“ prezradila riaditeľka Fashion TV.

Pózovanie pre spomínaný kalendár prebehlo v jej prípade pomerne rýchlo. „Nemalo to byť o tom, že budeme robiť módne fotky. Toto má pragmatický dôvod, aby sa ľudia dozvedeli, že niečo také tu je,“ povedala k tomu blondínka. „Sme tu preto, aby sa k akémukoľvek zvieratku pristupovalo dôstojne. Aby to nebolo o biznise, o natlačených sliepkach v malých kurníkoch a o vystresovaných kravách. Skrátka, aby všetko bolo tak, ako má byť,“ uzavrela.

Sledujte Topky TV: Takto to na krste kalendára vyzeralo.

Krst_utulok

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu