Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prešovčanka škrtila svojho nahého syna!

Prešovské sídlisko Sekčov
Prešovské sídlisko Sekčov

BRATISLAVA/PREŠOV - Beštiálnym spôsobom sa chovala ku svojmu malému synčekovi (4) žena (43) z Prešova. Chlapec mal obrovské šťastie, že ho v poslednej chvíli zachránili.

V noci sa na sídlisku Sekčov z jedného z okien ozýval zúfalý detský plač a krik. Susedia to napokon nevydržali a zavolali policajtov. Hliadka prišla ku dverám bytu, spoza ktorých sa neustále ozýval krik a zazvonila. Nikto neotváral, jej členovia preto vyrazili dvere a vstúpili dovnútra.

Po tom, čo uvideli, zostali v šoku. V spálni našli ženu, ktorá sedela obkročmo na posteli na svojom nahom synovi a škrtila ho. Policajti ju spacifikovali, spútali a odtiahli do inej miestnosti.

Jeden z policajtov sa začal chlapcovi prihovárať. Ten však upadal do bezvedomia. Až do príchodu záchranárov sa mu snažil pomôcť studenou vodou, zabalil ho do deky a rozprával sa s ním. Pri prehliadke bytu našli na koberci tlejúce ohnisko, zatiaľ však nevedia, prečo vzniklo.

Chlapec skončil v nemocnici, jeho podarená matka na psychiatrii. Vyšetrovateľ už začal stíhanie pre týranie blízkej a zverenej osoby, dodal krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu