Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Učiteľke povolili nervy, škrtila žiaka, druhého bila päsťou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/CHEB - Svoju profesiu už očividne nezvládala staršia učiteľka z českého Chebu. Žene, ktorá bola na dôchodku, ale napriek tomu ešte učila, minulý týždeň povolili nervy a zaútočila na svojich žiakov!

Incident sa odohral počas školského výletu na výstavu, uviedol server novinky.cz. Jedno z detí (12) pedagogičke šliaplo zozadu na pätu a zvyšok triedy zostal v nemom úžase po tom, čo nasledovalo.

"Ona ho chytila za krk a silno stlačila. Môj syn sa v tej chvíli ozval so slovami "Čo mu to robíte, nechajte ho na pokoji." Učiteľka sa však zahnala a päsťou ho udrela do nosa, až mu tiekla krv," popísala výčin matka druhého (12) z napadnutých chlapcov. Keď prišiel zo školy so zakrvaveným a rozbitým nosom, zostala v šoku.

Údajne išlo len o vyvrcholenie jej agresívneho správania. Pedagogička predtým po deťoch hádzala kľúče a mala ich aj biť do brucha.

Riaditeľ školy sa incident rozhodol exemplárne vyriešiť. Žena už na škole neučí a dostane znížený plat. Prípad rieši aj polícia, pretože chlapcova matka podala trestné oznámenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu