Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pri mučení prezradil PIN kód, potom ho chladnokrvne zabili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/LIBEREC - Veronika (21) s "kamarátom z mokrej štvrte" Romanom (39) prišli na návštevu do bytu svojho známeho. Dievča svojho hostiteľa poznalo z krčmy, kde jej často kupoval alkohol. Vďačnosť však nepatrí medzi silné stránky mladej ženy.

S kumpánom sa dopredu dohodla, že muža zabijú. Roman ho teda odlákal do kúpelne, kde ho napadol a začal škrtiť šnúrou od termožiariča. Zhodil ho na zam a snažil sa od neho získať kód od kreditnej karty.

Po niekoľkých desiatkach minút brutálneho mučenia muž kapituloval a kód prezradil. Roman ho potom chladnokrvne zabil a niekoľkými bodnutiami do tela sa presvedčil, že jeho obeť je naozaj mŕtva.

Veronika počas mučenia prehľadávala byt. Z bytu si dvojica odniesla napríklad prsteň, retiazku, mobil a niekoľko fliaš alkoholu. Po "úspešnom" čine sa odišli zabávať. Z účtu mŕtveho neskôr vybrali 145 tisíc korún.

Krajský súd v Liberci s nimi nemal zľutovanie. Keďže všetko premysleli dopredu a nič neľutovali, poslal ich za mreže na poriadne dlho. Veronika dostala 18, Roman 22 rokov. O súde informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu