Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Modelku umlátil takmer na smrť, do nohy jej zapichol vývrtku!

Kimberley pri útoku utrpela početné zranenia Zobraziť galériu (2)
Kimberley pri útoku utrpela početné zranenia

GLASGOW - Istý mladík zo Škótska sa rozhodol pomstiť svojej bývalej priateľke za to, že sa s ním rozišla. Tri hodiny ju mlátil hlava nehlava, potom ju uniesol a nakoniec sa vyhrážal, že ju zhodí z mosta vo výške 45 metrov.

Zvrátený Sean McLaughlin (24) zaútočil na Kimberley Elliottovú minulý rok v novembri. Párik, ktorý má spolu štvorročnú dcéru, sa rozišiel, mladík však s nimi zostal bývať aj naďalej.

V osudný deň o piatej hodine ráno vykopol dvere do Kimberleyinej izby a prikázal jej, aby si zbalila svoje veci do tašky. Mladá žena dúfala, že sa Sean upokojí, jeho hnev sa však ešte viac vystupňoval. Bývalý priateľ ju chytil za krk, hodil na zem a začal ju škrtiť. Opakovane ju udieral do tváre, hlavu jej obúchal o kovový rám postele a hodil do nej otvárač na konzervy a nakoniec jej do nohy zapichol vývrtku. Potom Kimberley zavliekol do auta a odviezol preč.

Keď sa blížili k mostu, z ktorého chcel ženu zhodiť, povedal, že "je to jej posledných päť míl v živote". Sean jej dal dokonca na výber - "mohla skočiť sama, alebo sa nechať strčiť". Zrazu ale zastavil, Kimberley vyhodil z vozidla a povedal, aby si zobrala taxík. Políciu privolala jej kamarátka Amy hneď po tom, ako dorazila domov. McLaughlina krátko nato chytili, pri zatýkaní bol natoľko arogantný, že sa svojej zranenej expriateľky spýtal, "čo sa jej stalo".

Mladík útok na Kimberley poprel, nič mu to však nebolo platné. Súd ho pred pár dňami okrem minuloročného napadnutia uznal vinným aj z útoku, ku ktorému došlo ešte v roku 2007. Rozsudok vynesú v najbližších dňoch.

"Kimberley dúfa, že ho pošlú do väzenia na poriadne dlhý čas, aby už konečne mala od násilníka pokoj a mohla sa venovať sebe a svojej dcérke," povedal zdroj blízky z okolia mladej ženy, ktorá sa živí ako príležitostná modelka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu