Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sadista svoje milenky škrtil a hasil o ne cigarety

Joseph Loughran
Joseph Loughran

GLASGOW - Josepha Loughrana (51), ktorý napadol svoju bývalú manželku a ďalšie štyri ženy, konečne dostihla spravodlivosť. Za neobvykle kruté týranie svojich obetí mu hrozí doživotný trest.

Muž so sadistickými sklonmi sa na Najvyššom súde v Glasgowe priznal, že počas niekoľkých desaťročí zaútočil na dovedna päť žien, ktoré boli jeho milenkami. Urobil tak drevenými pálkami a nožmi. Opakovane ich udieral, škrtil a pálil kožu cigaretami.

Dlhoročnému domácemu násiliu nakoniec urobila koniec jeho posledná partnerka, Suzanne Smallová (45), ktorá po jednom z brutálnych útokov privolala políciu. "Mala som šťastie, že ma nezabil. Loughran je stelesnené zlo, psychopatický schizofrenik," uviedla. Podľa Smallovej bol jej expriateľ ešte zákernejší po tom, ako sa opil a fajčil marihuanu.

Tyran sa na súde ku všetkému priznal. Pôvodne ho obvinili z pokusu o vraždu, potom však obvinenie zredukovali na trestný čin napadnutia s ohrozením života. "Chvalabohu môžeme skonštatovať, že spravodlivosť konečne zvíťazila," povedal vrchný inšpektor Strathclydskej polície Stewart Ferguson.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu