Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Andrea Verešová sa strápňovala v televízii: Bolo to peklo!

Andrea Verešová zažila trápne chvíle. Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová zažila trápne chvíle.

PRAHA - Opäť pobavila! Andrea Verešová (33) sa často stáva terčom vtipov. Môže za to jej česko-slovenčina, ale aj mnohé úsmevné vyjadrenia z jej úst. Najnovšie sa ale modelka strápnila dobrovoľne. V novom programe televízie Prima totiž stvárnila naozaj svojskú čašníčku, pri ktorej hostia len oči prevracali. Ako tmavovláska prezradila, bolo to pre ňu doslova peklo - pokyny režiséra plnila s odporom.

Nevedela, do čoho ide! Andrea Verešová súhlasila s účasťou v novej relácii Překvápko!, ktorá je založená na skrytej kamere. Modelka si preto obliekla čašnícky mundúr a pustila do obsluhovania hostí. Robila to ale naozaj svojským spôsobom. 

Hosťom priniesla zlý džús a naozaj maličké porcie. „Choďte sa vypchať, ja sa chcem najesť,” vynadal jej hladný muž. Pri inom sa ale na sťažnostiach len smiala. Presolenú a prekorenenú polievku jej ani nenapadlo odniesť. „Tak ste nejaký rocker, nie? To zvládnete,” argumentovala mladíkovi. 

Vrchol ale prišiel, keď si tmavovláska prisadla k trom ženám s tým, že je už naozaj unavená. A začala si pri stole naťahovať bosé nohy. No to ešte nebolo všetko. „Mohla by som si od vás zobnúť, keď toho máte dosť. Nič nám nedajú, šetria na personále, mizerne platia,” rozprávala a vzápätí si naozaj uchmatla jedlo z blondínkinho taniera. 

Práve táto scénka bola pre ňu asi najťažšia. „Prepáčte, ak som bola drzá a nepríjemná. To boli inštrukcie zhora, sa mi to aj štítilo,” obhajovala sa po prezradení svojej identity. Že Andrei šaškovanie pred kamerami nebolo úplne príjemné, netajila ani v štúdiu pred moderátormi programu. „Keď už je človek starší, tak samozrejme sa bojí robiť tie trápne veci. Cítila som sa strašne, bolo to peklo,” tvrdila Verešová. Na rôzne typy blamáže si však už mohla zvyknúť. Prešľapy už zažila na móle a viackrát pohorela aj pri svojich vyjadreniach, ktorými niekedy baví celé dve republiky. 

Trapasy Andrey Verešovej:

Studená sprcha pre Andreu Verešovú: Fúha, sokyňa Faltýnová ju poriadne trápnila!

Andrea Verešová chcela byť hviezdou večera, skončilo to trapasom!

Svetový trapas na slovenský spôsob: Čírovej pád na móle, pomotaná Verešová!

Trapas Verešovej: Pred hosťami skončila len v podväzkoch a korzete! 

Verešová opäť perlí: Chcela byť za múdru, no je na smiech!

Pikantná Verešová: Striptíz na červenom koberci! 

Trapas Verešovej: Klamala... a potom sa sama potopila!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu