Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Andrea, vykukla ti bradavka: Verešová na verejnosti odhalila napumpované prsia!

Andrea Verešová prišla na otvorenie nového obchodu za hviezdu. To sa jej však vypomstilo. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová prišla na otvorenie nového obchodu za hviezdu. To sa jej však vypomstilo. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Opäť pútala pohľady! Andrea Verešová (34) jednoznačne patrí k najvýraznejším postavám česko-slovenského šoubiznisu. Dokázala to aj na nedávnom otvorení nového obchodu s nábytkom u našich susedov. Do spoločnosti totiž prišla nahodená ako veľká hollywoodska hviezda. No sexi outfit mamičku dvoch detí v istom momente zradil. Brunetka si totiž pod sako nedala podprsenku a všetkým prítomným sa tak naskytol pohľad na jej odhalenú bradavku.

Je už akýmsi pravidlom, že všade, kde objaví, Andrea Verešová jednoducho vytŕča z davu. A inak tomu nebolo ani začiatkom tohto týždňa. V Prahe sa totiž konalo slávnostné otvorenie nového obchodu s nábytkom a nechýbala na ňom ani naša Miss Slovensko 1999. No zatiaľ čo ostatné pozvané dámy sa do spoločnosti dostavili nahodené v ležérnom oblečení, sexi brunetka prišla vymódená ako najväčšia hollywoodska hviezda.

Dokonale nalíčená a upravená modelka si na seba obliekla čierne pánske sako a dlhé nohavice, ktoré dopĺňali nápadné šperky a vysoké topánky. No na malý detail akoby kráska pri obliekaní zabudla. Andrea si totiž pod tmavý vršok nedala podprsenku. A práve tento fakt sa známej Slovenke napokon aj vypomstil. Takmer celý čas totiž ponúkala prítomným pohľad na obliny svojich silikónových pŕs. A keď pózovala fotografom, nechtiac im ukázala aj svoju bradavku. Nuž, jednoznačne zaujala aj tentoraz...

Andrea Verešová si pod čierne sako nedala podprsenku, čo sa jej napokon vypomstilo. Spod čierneho vrchu jej totiž vykukla bradavka.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová si pod čierne sako nedala podprsenku, čo sa jej napokon vypomstilo. Spod čierneho vrchu jej totiž vykukla bradavka.  (Zdroj: Profimedia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu