Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Svetový trapas na slovenský spôsob: Čírovej pád na móle, pomotaná Verešová!

Mária Čírová padla na móle, Verešová bola počas večera úplne pomotaná. Zobraziť galériu (58)
Mária Čírová padla na móle, Verešová bola počas večera úplne pomotaná. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Druhý deň Bratislavských módnych dní bol plný úsmevných momentov. Speváčke Márii Čírovej (25) sa na móle podaril trapas svetového formátu. Potrápili ju totiž vysoké topánky, v ktorých najprv zabalancovala ako na chodúľoch, a potom skončila na zemi. Prítomným sa tak naskytol vtipný pohľad, aký bolo doposiaľ vídať iba na zahraničných prehliadkach. Interpretke sa našťastie nič nestalo. Divákov však rozosmiali aj chyby Andrey Verešovej (34). Nielenže sa jej viackrát zamotali nohy do šiat, ešte aj domrvila choreografiu.

Druhý deň jesenných Bratislavských módnych dní bol vyhradený predovšetkým pre návrhárku Janu Pištejovú. Známa slovenská umelkyňa totiž oslavuje 20. výročie svojej tvorby. Pri tejto príležitosti si prichystala pre milovníkov módy veľkolepú šou. Po móle sa prešli viaceré známe ženy nášho šoubiznisu. No a práve jednej z nich sa pred zrakmi všetkých hostí podaril trapas svetového formátu. 

Doposiaľ sa Slováci mohli zabávať len na videách z vtipných pádov modeliek zo zahraničných prehliadok. No včera sa podaril takýto úsmevný kúsok už aj u nás. Konkrétne speváčke Márii Čírovej. Útla blondínka totiž na móle nezvládla chôdzu na vysokých ihličkách. A to hneď dvakrát. Najprv sa hudobníčkine nohy len jemne zachveli, no mierne rozhodenie sa snažila ustáť. Nanešťastie sa však nepodarilo. Gravitácia totiž bola silnejšia a mamička dvoch detí rázom skončila na zemi. Nič vážne sa jej našťastie nestalo.

Ako už býva zvykom, najväčšou hviezdou večera bola Andrea Verešová. No ani modelka jej formátu, ktorá má za sebou stovky prehliadok, nie je bezchybná. Počas včerajšej šou bola celá domotaná. Nielenže sa jej viackrát zamotali nohy do šiat a na móle si ich musela neustále naprávať, ešte k tomu jej to nevyšlo ani s choreografiou. Zatiaľ čo ostatné dievčatá počas posledného defilé stáli a čakali na módnu návrhárku, Andrea sa otočila a odkráčala späť do zákulisia. Jej kolegyniam teda neostávalo nič iné, len v smiechu odcupitať za ňou. 

Záver celej šou patril krstu „biblie“ módy. Tú do sveta uviedla tá najpovolanejšia - Jana Pištejová. Urobila tak prostredníctvom svojho obľúbeného komponentu, ktorý rada využíva pri tvorbe modelov - čipky. Novú jedinečnú encyklopédiu MÓDA nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk v akciovej cene>> 

Sledujte TOPKY TV: Pád Márie Čírovej, aký doposiaľ bolo vidno iba na svetových prehliadkach. No ani Andrea Verešová nezostala bez povšimnutia. A to vďaka domrvenej choreografii.

Trapas Márie Čírovej a Andrey Verešovej

VIDEO: Pády modeliek na svetových mólach

Pády modeliek I.

Pády modeliek III.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu