Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hriešna Verešová dráždi telom: Andrea, menšie plavky už neboli?!

Andrea Verešová rada provokuje, o čom svedčí záber zo sociálnej siete. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová rada provokuje, o čom svedčí záber zo sociálnej siete. (Zdroj: Facebook)

DUBAJ - O dve čísla menšie?! Andrea Verešová (34) si uplynulé dni užívala slnečné chvíle v luxusnom Dubaji. No hoci išlo o rodinnú dovolenku, bláznivé šantenie s deťmi vo vlnách mora by ste si v prípade modelky predstavovali asi márne. Veď v bikinách, v ktorých sa brunetka fotila, by sa podobné kúsky vyvádzať ani nedali. Stačil by jediný nekontrolovaný pohyb a miniatúrny kus látky by odhalil to najintímnejše.

Plavky iba na fotenie?! Andrea Verešová si posledné dni užívala s rodinkou na luxusnej dovolenke v Dubaji. Chvíle relaxu trávila nielen v hoteli, ale aj na jachte, kde sa vyvaľovala na slnku. No to je asi tak jediné, čo modelka vlastne pri mori môže po celý čas robiť, súdiac aspoň podľa bikín, v ktorých sa brunetka nechala zvečniť. 

Zatiaľ čo modro-žlté trojuholníčky mamičke dvoch detí na prednostiach pekne sedeli, o spodnej časti súpravy sa to povedať rozhodne nedá. Práve naopak – veď miniatúrny kúsok, ktorý si na seba navliekla, pôsobí, akoby si ho kráska požičala od svojej 8-ročnej dcérky. „Menšie nohavičky už nemali?“ pýtali sa aj ľudia pod týmto záberom. 

Ktovie, či má Miss Slovensko 1999 svoje plavky rozdelené podľa toho, čo chce aktuálne robiť... No tento kúsok zrejme na nič iné ako na pózovanie pred fotoaparátom využiť nemohla. Veď by stačil len jediný nekontrolovaný pohyb vo vode a celej pláži by sa mohol naskytnúť pohľad na TO, čo je určené len pre oči jej manžela Daniela Volopicha. 

Andrea Verešová sa v Dubaji predvádzala v modro-žltých plavkách, ktoré jej najintímnejšie partie len tak- tak zakrývajú.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová sa v Dubaji predvádzala v modro-žltých plavkách, ktoré jej najintímnejšie partie len tak- tak zakrývajú.  (Zdroj: Facebook)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu