Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V Čechách by bola za blázna: Verešovej utajované sklony odhalené!

Andrea Verešová bude dnes večer hosťom v markizáckej Chart Show, kde prezradila svoje utajované sklony k folklóru. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová bude dnes večer hosťom v markizáckej Chart Show, kde prezradila svoje utajované sklony k folklóru. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Odhalila tajomstvo! V markizáckej Chart Show sa okrem moderátorky Adely Banášovej (34) každý týždeň objavujú aj rôzni hostia. Tentokrát pozvanie prijala napríklad Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová (34). A brunetka sa pred televíznymi kamerami cítila zjavne veľmi príjemne. Pred celým Slovenskom totiž priznala jednu zo svojich záľub, ktorú v susedných Čechách musí skrývať - vyzerala by totiž vraj ako blázon...

Andrea Verešová už takmer 20 rokov žije a pôsobí v susedných Čechách. Podujatí na Slovensku sa preto zúčastňuje len zriedkakedy. Aktuálne sa však nechala nahovoriť na účinkovanie v markizáckej Chart Show. A tam sa modelka veru poriadne odviazala.

Andrea pred kamerami prezradila dokonca aj to, čo vo svojom aktuálnom bydlisku musí dlhé roky skrývať. Podľa brunetkiných vlastných slov by ju totiž naši západní susedia nepovažovali za normálnu. „Ja som dokonca tancovala v ľudovom súbore Lieska a mne strašne chýba, že už si v Čechách nezatancujem. Keby som si chcela trošku zakrepčiť, pozerajú na mňa ako na blázna,“ priznala svoju náklonnosť k folklóru Verešová. Nuž, Andrea, na Slovensku by si takéto problémy určite nemala...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu