Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pikantná Verešová: Striptíz na červenom koberci!

Andrea Verešová stále provokuje  v sivých šatách ukázala nohavičky na módnom týždni. Zobraziť galériu (8)
Andrea Verešová stále provokuje v sivých šatách ukázala nohavičky na módnom týždni.

PRAHA - Vždy zaujme! U našich českých susedov momentálne prebieha týždeň módy, na ktorom samozrejme nesmie chýbať ani Andrea Verešová (32). Modelka v stredu dorazila na večierok usporiadaný prestížnou zahraničnou návrhárskou firmou. A ako už u niekdajšej missky býva zvykom, rozhodne sa nedala prehliadnuť. Slovenka si totiž vybrala šaty, ktoré bolo ťažké ustrážiť. Na červenom koberci tak ukázala viac, než chcela.

Andrea Verešová nikdy nechýba na žiadnej prestížnej akcii. Dorazila aj na večierok, ktorý sa konal v Prahe v rámci módnych dní. Tam sa jej však podarilo vyrobiť si trapas.

Modelka ochotne pózovala na červenom koberci, no neustrážila si pri tom šaty. Sivá róba sa jej totiž roztvorila tak, že poskytla aj pohľad do intímnej zóny tmavovlásky. Chvíľu to dokonca vyzeralo, že si kráska vyrazila bez bielizne. Našťastie sa ukázalo, že si vzala bronzové nohavičky, ktoré splývali s jej pokožkou. 

Podobná situácia sa Andrei nestala prvý raz, zisťovali sme preto, čo je za tým. „Dlhá vlečka a šialene vysoký rozparok ma zradili a nanešťastie som to neustrážila. Je mi to ľúto, pretože šaty sú skutočne nádherné a originálne, ale bohužiaľ aj komplikované a náročné na nosenie aj pre takú profesionálku, ako som ja,” obhajovala sa pred nami Verešová. Neposlušnú róbu však mala tmavovláska napríklad aj na festivale v Karlovych Varoch či na pražskom Plese v opere... Žeby to naozaj boli len náhody?! 

Pikantná Verešová: Striptíz na
Zobraziť galériu (8)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu