Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešová opäť perlí: Chcela byť za múdru, no je na smiech!

Andrea Verešová rada dokazuje, že je nielen krásna, ale aj múdra. Občas sa jej to však nepodarí. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová rada dokazuje, že je nielen krásna, ale aj múdra. Občas sa jej to však nepodarí. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Oh my God! Andrea Verešová (33) je krásna žena, o tom niet pochýb. Modelka sa však pomerne často usiluje svetu dokázať aj to, aká je múdra. No občas má jej snaha presne opačný efekt. Najnovšie totiž pribudla do zbierky dvojnásobnej mamičky ďalšia perla.

Mlčať je niekedy zlato! Tohto pravidla by sa zrejme z času na čas mala držať nositeľka titulu Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová. Naša kráska sa totiž dlhé roky zdržiava v Prahe, vďaka čomu je jej reč akoby skomoleninou oboch jazykov. Keď sa k tomu pridá aj občasná nevedomosť, brunetka vypúšťa z úst vety, ktoré bavia oba národy.

Andrea sa v rozhovoroch netají tým, že vie komunikovať v cudzích jazykoch. Znalosti z angličtiny sa usiluje predvádzať napríklad na svojom profile na sociálnej sieti. Pri záberoch, ktoré zverejňuje, totiž často svietia komentáre práve v tejto reči.

Pred pár dňami sa Verešová pochválila fotografiou raňajok a pripísala k nej text  „Do you want to joint me?“ Táto otázka na prvý pohľad navodzuje dojem, že sa kráska svojich fanúšikov pýta, či sa k nej chcú pridať. V takom prípade by však mala vo vete použiť výraz „join”. Jej omyl nadobúda zaujímavý rozmer hlavne v súvislosti s tým, že joint je marihuanová cigareta. Nečudo, že Andrea viacerých svojich priaznivcov pobavila.

Perly, keď Verešová perlí:

„O to nám išlo. Prekvapiť, trošku šokovať a počrtnúť práve rôznorodosť ženskej krásy.”

„Myslela som, že nemám od kolena dolu nohu, úplne ma to akapultovalo.”

„Platóna a Sokrata mám veľmi rada, vlastne ako všetkých filozofov minulého storočia.”

Andrea Verešová sa usiluje svojim priaznivcom na sociálnej sieti dokázať, že ovláda aj anglický jazyk. Pri tejto otázke si však vyrobila trapas.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová sa usiluje svojim priaznivcom na sociálnej sieti dokázať, že ovláda aj anglický jazyk. Pri tejto otázke si však vyrobila trapas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu