Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Andrea Verešová chcela byť hviezdou večera, skončilo to trapasom!

Andrea Verešová nemala vydarený večer. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová nemala vydarený večer.

PRAHA - Jednoducho hrôza! Andrea Verešová (34) sa pred pár dňami zúčastnila prehliadky spodnej bielizne, na ktorej chcela byť hviezdou večera. No nárok na tento štatút si podobne ako ona robila aj partnerka moderátora Leoša Mareša (38) - Petra Faltýnová (36). Tá si po menšej hádke s našou fešandou vydobila právo vyjsť na mólo ako prvá. No akoby to nestačilo, krásnu Slovenku neskôr zradila náušnica, ktorá jej spadla počas promenády na zem. Tento menší trapas zvládla s nadhľadom, oveľa horší bol pre missku záver módnej šou. Neuveríte, čo sa jej stalo...

Dve kráľovné večera! Andrea Verešová aj Petra Faltýnová sú zvyknuté byť stredobodom pozornosti. Pred pár dňami sa však stretli na jednej módnej prehliadke, a tak vznikol menší problém. „V zákulisí bola hustá atmosféra. Začala hádka o to, ktorá z nás pôjde na mólo prvá,” priznala Miss Slovensko 1999 denníku Aha! Vlasy si však modelky netrhali. „Som rozumnejšia, tak som ustúpila,” rypla si do českej kolegyne naša kráska. 

No aj napriek tomuto ústretovému kroku sa jej počas večera doslova lepila smola na päty. Priamo pred zrakmi divákov jej totiž spadla náušnica a brunetka na ňu takmer stupila. Cestou preč z móla ju Andrea s úsmevom zdvihla a vyzeralo to, že takáto drobnosť ju nerozhádže. To však ešte netušila, čo bude nasledovať. 

Ako býva zvykom, v závere prehliadky sa prihliadajúcim hosťom predviedli všetky dievčatá v takzvanom defilé. Moderátorka večera Agáta Hanychová potom ohlásila odchod na raut. No zrazu si uvedomila, že niekto predsa len v záverečnom vystúpení chýbal. Vtedy sa s meškaním objavila na pódiu Verešová. A dôvod jej neskorého príchodu na mólo? „Zrazu boli v zákulisí rozhádzané modely a ja som prestala stíhať. Stratili sa mi nohavičky. Nechcem na nikoho ukazovať, ale našli sa u Petry Faltýnovej, čo nechápem. Myslela som, že sme kamarátky...,” posťažovala sa Andrea. Nuž, zdá sa, že po rokoch prišla na to, že modeling je drsný biznis. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu