Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Trapas Verešovej: Klamala... a potom sa sama potopila!

Andrea Verešová namiesto charity uprednostnila párty v Špindlerovom mlyne. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová namiesto charity uprednostnila párty v Špindlerovom mlyne.

BRATISLAVA – Sklamanie! To spôsobila pred pár dňami slovenská modelka Andrea Verešová (31) nielen deťom, ale aj dospelým. Ako informujú české médiá, kráska prisľúbila účasť na charitatívnej akcii, no nakoniec sa ospravedlnila a neprišla. Vraj kvôli chorobe. Ukázalo sa však, že išlo len o jej výmysel. Chcela dať totiž prednosť žúru!

Toto zrejme nik nečakal! Modelka Andrea Verešová sa pred pár dňami poriadne vyfarbila. Ako informoval český denník Aha!, v uplynulú sobotu mala prísť kráska podporiť charitatívny projekt na podporu opustených detí. Ratolestiam mala spolu s ďalšími známymi tvárami rozdať darčeky v pražskom obchodnom centre.

Brunetka však nakoniec nedošla, no v predstihu sa ospravedlnila. Ako dôvod neúčasti uviedla chorobu svojich detí. Vraj obe majú infekčnú virózu. Trojročný Daniel mal dokonca skončiť v pražskej nemocnici. „Potrebujú celodennú starostlivosť. Navyše som i ja kvôli nim v karanténe. Myslím, že by nebolo rozumné ohrozovať iné deti, i keď by som vás veľmi rada podporila,“ ospravedlnila sa organizátorom podujatia formou sms správy bývalá Miss.

To by bolo určite akceptovateľné... No čo čert nechcel, Andrea túto lož nedotiahla do detailov. V ten istý deň v noci sa totiž objavila na žúre v Špindlerovom mlyne, kde predvádzala oblečenie. Dorazila tam i s manželom Danielom Volopichom. Partneri tvrdili, že deti stráži babička. Ako sa zdá, každý má svoje priority. Andrea v tomto prípade uprednostnila kšeft a zábavu pred charitou.


Vychutnajte si Andreu v spodnej bielizni:

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu