Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas Verešovej: Pred hosťami skončila len v podväzkoch a korzete!

Andrea Verešová sa ukázala v sexi bielizni. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová sa ukázala v sexi bielizni.

PRAHA - V dráždivej bielizni! Tak sa predviedla na pľaci Andrea Verešová (34) pri svojej hereckej úlohe. V českom seriáli Svadby v Benátkach stvárnila nevestu Mirku, ktorej odhodená cigara spôsobila trapas - zapálila jej šaty. A tak tmavovláske nezostalo nič iné, len sa pred hosťami vyzliecť a ukázať sa v sexi korzete s podväzkami.

Už je z nej aj herečka! V nedeľu večer Andrea Verešová na sociálnej sieti nabádala svojich fanúšikov, aby sledovali seriál Svadby v Benátkach. Hneď v prvej časti si totiž zahrala ona sama. „Stvárnila som nevestu Mirku. O dramatické ani komické scény nie je núdza,” sľubovala modelka.

A tí, ktorí jej výzvu poslúchli, určite neľutovali. Tmavovláska totiž divákom poskytla aj pohľad na svoje zvodné telo. Pri svadobnej scéne totiž ženích nešťastne odhodil cigaru, ktorá podpálila neveste róbu. „Mala som z tej scény skôr rešpekt než strach,” povedala Andrea, ktorá odmietla dablérku. 

Z horiacich šiat sa musela okamžite vyzliecť a pred kamerami zostala len v dráždivej bielizni s podväzkami. Tento pohľad si hlavne muži pri televíznych obrazovkách určite vychutnali. Aj po dvoch deťoch je totiž Verešová stále sexi kosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu