Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Studená sprcha pre Andreu Verešovú: Fúha, sokyňa Faltýnová ju poriadne strápnila!

Petra Faltýnová slovenskej modelke Andrei Verešovej poriadne naložila. Zobraziť galériu (6)
Petra Faltýnová slovenskej modelke Andrei Verešovej poriadne naložila. (Zdroj: Showpix.cz/Facebook)

PRAHA - Konflikt sa vyostruje! Andrea Verešová (34) si na nedávnej prehliadke skočila do vlasov s partnerkou moderátora Leoša Mareša (38) - Petrou Faltýnovou (36). Príčinou bol spor o to, ktorá z nich bude za hlavnú hviezdu večera. Naša modelka sa po tomto konflikte vyjadrila pre české médiá nelichotivo na adresu kolegyne z brandže. A reakcia na seba nenechala dlho čakať. Známej Slovenke totiž verbálne naložila.

V pondelok sme vás na topkách informovali o konflikte, ktorý vznikol medzi Andreou Verešovou a partnerkou moderátora Leoša Mareša - Petrou Faltýnovou. Spor sa odohral počas prehliadky spodnej bielizne u našich západných susedov. Obe dievčatá totiž chceli byť hlavnou hviezdou večera. Slovenka napokon sokyni ustúpila - Češku nechala vyjsť na mólo ako prvú. Po prehliadke však brunetke venovala prostredníctvom médií niekoľko "teplých slov". Dokonca ju obvinila z toho, že jej schovala nohavičky. 

Milenka známeho českého moderátora však špinu na seba hádzať nenechala. Preto si v reakcii na Andreine slová verejne podala najkrajšiu Slovenku roku 1999. „Andreu si vážim ako človeka a rešpektujem ju ako modelku. Keď sa chce ale chovať ako primadona, musí byť hlavne profesionálka! Nech si sama vstúpi do svedomia, akým spôsobom sa do tejto prehliadky dostala. Vyhrážaním sa organizátorom právnymi schopnosťami. To mi príde dosť potupné,“ povedala denníku Aha! Faltýnová.

Podľa jej slov si vyštudovaná právnička dokonca vydupala vlastnú šatňu. No i napriek tomu dorazila so štvorhodinových oneskorením. Po ňom už nasledovala spomínaná hádka s Faltýnovou. Tá celú vec priblížila zo svojho pohľadu: „Organizátori ma požiadali, aby som celú akciu otvárala a bola jej tvárou. No to sa údajne Andrei nepáčilo, tak jej bolo ponúknuté, že budeme akciu otvárať obe. Ani s tým však nebola spokojná. A tak nechali tvorcovia na nej, aby si vybrala, kedy chce ísť na mólo. Nechceli sa s ňou dostať do konfliktu.“ 

Za Verešovej záverečným trapasom, kedy nestihla prísť na pódium kvôli chýbajúcej spodnej bielizni, však česká modelka rozhodne nestojí. Teda aspoň to tvrdí. „Obvinenie o schovaných nohavičkách je smiešne a lacné. Neviem, prečo nešla so všetkými modelkami, ale predpokladám, že to bola snaha mať dostatočný odstup od nás, obyčajných manekýnok,“ dodala na záver tmavovláska. Nechajme sa prekvapiť, či týmito slovami mediálna vojna známych krások nadobro skončí alebo to Slovenku vyprovokuje k ďalším pikantným vyjadreniam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu