Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Verešová sa predviedla: Náušnice ako pre kráľovnú... Ale čo tá ruka v rozkroku?!

Andrea Verešová na Česko-Slovenskom plese predviedla vzácne náušnice aj ruku v rozkroku. Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová na Česko-Slovenskom plese predviedla vzácne náušnice aj ruku v rozkroku. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Pútala pozornosť! Všade, kde sa Andrea Verešová (34) objaví, je jednoducho neprehliadnuteľná. A inak to nebolo ani na sobotnom Česko-Slovenskom plese, ktorý sa konal v pražskom Obecnom dome. Modelka totiž v spoločnosti predviedla hotový skvost - od manžela Daniela Volopicha (50) dostala na Valentína náušnice zo 17. storočia, ktoré by jej mohla závidieť aj samotná kráľovná. Lesk vzácneho šperku však na chvíľu zatienila brunetkina ruka v rozkroku. Čo to tam s ňou vyvádzala?

V sobotu večer sa v priestoroch Obecného domu v Prahe konal prestížny Česko-Slovenský ples. Okrem známych osobností od našich susedov sa v spoločnosti objavilo aj niekoľko našich celebrít. Podujatie si nenechala ujsť napríklad Jana Kirschner, Hana Gregorová, či Andrea Verešová. A ako už býva zvykom, aj tentokrát bola posledná z menovaných za hviezdu večera.

Brunetka sa totiž opäť predviedla v priesvitných šatách, ktoré zahaľovali len to najnutnejšie. No róba, vďaka ktorej bola Verešová ozdobou bálu, jej narobila aj kopec problémov. Bohatú sukňu mala totiž takú dlhú, že chôdza po schodoch bola pre ňu až nebezpečná. Andrea preto musela modrú nádheru chytiť a zdvihnúť ju poriadne vysoko. Pohľad na modelku bol v tom okamihu naozaj zaujímavý: odhalené nohy boli síce sexi detailom, no vďaka ruke v rozkroku veru ako dáma nevyzerala. Dvojnásobná mamička pôsobila prinajmenšom tak, akoby nacvičovala choreografiu od Michaela Jacksona. 

Pohľady prítomných hostí však pútala známa Slovenka aj vďaka vzácnym šperkom v ušiach. Verešová totiž dostala od manžela Daniela Volopicha kúsky zo 17. storočia, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani skutočná kráľovná. „Moje nové náušnice zo zbierky Isabelle d'Este (Markíza z Mantovy bola významná postava talianskej renesancie a jedna z najvýznamnejších postáv vtedajšej politiky a kultúry, patrónka Leonarda Da Vinciho). Mám tu česť, že ich môžem nosiť,“ pochválila sa Andrea na Facebooku skvostom, vďaka ktorému vyzerala na plese ako hotová šlachtičná. 

Andrea Verešová sa na sociálnej sieti pochválila vzácnymi náušnicami, ktoré dostala od svojho manžela Daniela Volopicha.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová sa na sociálnej sieti pochválila vzácnymi náušnicami, ktoré dostala od svojho manžela Daniela Volopicha.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu