Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dlhoroční markizáci utekajú ku konkurencii: Aj táto moderátorka im dala košom!

Po Martine Mečiarovej sa akoby zľahla zem. V Markíze o nej vôbec nič nevedia. Zobraziť galériu (6)
Po Martine Mečiarovej sa akoby zľahla zem. V Markíze o nej vôbec nič nevedia.

BRATISLAVA – Zrazu všetci túžia po zmene! V Záhorskej Bystrici vznikla v uplynulých dňoch pomerene nezvyčajná situácia. Najskôr opustil Markízu dlhoročný moderátor Vilo Rozboril (46), neskôr ho nasledoval aj jeho kolega Pavel Bruchala (36). Obaja zakotvili v konkurenčnej Jojke. Po chodbách modro-žltej televízie sa najnovšie klebetí o prekvapivom odchode ďalšej stálice.

Čo im to ten Borovský sľúbil?! Túto otázku si v poslednej dobe kladú zrejme viacerí. Generálnemu riaditeľovi Jojky sa totiž podarilo pod svoje krídla zlákať dlhoročných markizákov Vila Rozborila a Pavla Bruchalu. No zdá sa, že televíznym prestupom ešte nie je koniec. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že má za kolegami namierené aj Martina Mečiarová.

Blondínka totiž koncom roka skončila ako moderátorka markizáckej relácie Reflex. V Záhorskej Bystrici síce mala zostať minimálne na pozícii redaktorky, no podľa všetkého to tak nebude. Keď sme od Martiny nedávno zisťovali, či už pozná svoje nové pracovné zameranie, reagovala dosť vyhýbavo. „Viem, čo potrebujem vedieť, ale som viazaná mlčanlivosťou,” povedala nám pred pár dňami.

Ako sa nám ale podarilo zistiť, v Markíze pre blondínku nemajú vôbec nič pripravené. Dokonca jej ani neponúkli moderovanie nového Reflexu, ktorý bude najnovšie uvádzať Kveta Horváthová. „Nestihli s Martinou prebrať jej ďalšie pôsobenie a nič o nej nevedia. Vôbec sa neozýva,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Vyzerá to teda tak, že o nové miesto uplatnenia u žlto-modrých moderátorka vôbec nemá záujem. Po chodbách televízie sa dokonca šepká o tom, že má Mečiarová namierené do Jojky. „Niet sa čomu čudovať. Nahnevaná bola už vtedy, keď sa uvažovalo o zrušení Reflexu,” dodal náš informátor.

Martinu sme v súvislosti s týmto informáciami aj oslovili, no svoje záhadné správanie voči Markíze nevysvetlila. „Ďakujem veľmi pekne za váš záujem. Naozaj to bolo všetko, čo môžem a chcem v tejto chvíli k tejto téme povedať. Ďakujem za pochopenie,” reagovala Mečiarová. Odchod zo Záhorskej Bystrice ale vôbec nepoprela. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu