Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Detská oslava v zoo sa premenila na masaker: Pri pohľade na medvedí výbeh návštevníci lapali po dychu!

(Zdroj: YouTube/nypost)

WASHINGTON – Medvedica menom Juniper šokovala návštevníkov zoologickej záhrady, medzi ktorými boli najmä deti. V tom čase totiž v zoo prebiehala oslava narodenín. Ako ukazujú zábery, do medvedieho výbehu sa dostali kačky. Návštevníci sa tak razom stali svedkami hotového hororu.

Mamička Rachelle si spolu s deťmi a ostatnými dospelými vychutnávala oslavu narodenín svojej dcéry v Zoo Woodland Park v Seattli vo Washingtone. Návštevníci párty sa zastavili pri výbehu medveďov a videli, ako dvojročná samica medveďa hnedého menom Juniper hľadí na mamu kačicu a jej káčatká, ktoré pristáli vo výbehu. V traumatizujúcom videu matka kačica a jej mláďatá plávajú cez bazén, zatiaľ čo Juniper ich lačne sleduje z brehu.

Zrazu medvedica skočila do bazéna a kačky sa rýchlo rozpŕchli. Potom ich začala hltať jednu po druhej, zatiaľ čo diváci šokovane lapali po dychu. „Nie je to pekné,“ zvolal jeden zdesený chlapec. Našťastie Rachelle uistila divákov, že deti neboli traumatizované nepekným masakrom. „Vidíme, že divoká zver robí svoje veci všade tam, kde žijeme,“ povedala, informuje denník New York Post.

Zatiaľ čo káčatká sa môžu zdať ako malá korisť pre medveďa hnedého – ktorý môže vážiť viac ako 450 kilogramov – všežravé stvorenia sú veľmi oportunistické, pokiaľ ide o kŕmenie. Podľa predstaviteľov rezervácie Alaska Wildlife Conservation Center tieto veľké predátory konzumujú všetko od rýb po losy a rôzne vtáky, ako aj listy a bobule.

Viac o téme: MedveďKačkaZoologická záhrada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu