Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pavel Bruchala šokuje: Po 13 rokoch som dal v Markíze výpoveď!

Pavel Bruchala už viac nebude tvárou televízie Markíza Zobraziť galériu (4)
Pavel Bruchala už viac nebude tvárou televízie Markíza

BRATISLAVA - Nečakané! Záhorskú Bystricu opustil začiatkom tohto týždňa ďalší z dlhoročných markizákov. Po moderátorovi Vilovi Rozborilovi (46) sa rozhodol prejsť do konkurenčnej Jojky aj jeho kolega Pavel Bruchala (36). Ten pôsobil v modro-žltej televízii dlhých trinásť rokov. Zisťovali sme, čo ho k tejto zásadnej zmene viedlo.

Ako sme vás na topkách nedávno informovali, markizácka relácia Reflex by mala prejsť viacerými zmenami. Okrem toho, že sa spojí so zrušenou Lampárňou Patrika Hermana, bude najnovšie ochudobnená o moderátora Pavla Bruchalu. Ten totiž v Záhorskej Bystrici definitívne skončil. „V pondelok som dal po krásnych trinástich rokoch v Markíze výpoveď,“ potvrdil naše informácie moderátor.

„Urobil som to preto, lebo človek sa párkrát dostane do situácie, kedy prehodnocuje svoj život. Myslím si, že som ešte dostatočne mladý na to, aby som vedel robiť aj radikálne zmeny,”  vysvetlil dôvod svojho rozhodnutia Bruchala. Podľa vlastných slov navyše v práci pociťoval akýsi stereotyp. „Jednoducho som zatúžil po zmene,” dodal bývalý markizák.

Pavel sa netají tým, že impulzom pre odchod zo Záhorskej Bystrice bolo aj čosi iné. „Od konkurenčnej televízie som dostal veľmi zaujímavú a atraktívnu ponuku. Po dôkladnom zvážení som sa rozhodol, že ju prijmem. Je to pre mňa výzva a teším sa na to,prezradil Bruchala. Aký formát bude v Jojke moderovať a odkedy, však konkretizovať nechcel.

S bývalým chlebodarcom sa moderátor podľa vlastných slov rozišiel korektne. „Odchádzam bez negatívnych emócií z mojej strany a pevne verím, že nebudú ani zo strany televízie,” uzavrel Bruchala. Keď sme Markízu ohľadom jeho výpovede oslovili, dostali sme pomerne stručné stanovisko. „Je úplne normálne, ak ľudia prehodnocujú svoje pracovné plány,” povedala nám k tomu hovorkyňa Tatiana Tóthová.

Na pozícii moderátorky Reflexu nedávno skončila aj Martina Mečiarová. Vynovenú reláciu budú uvádzať Patrik Herman a Kveta Horváthová. Tá bola podľa našich informácií v hre na tento post už niekoľko týždňov. „Teším sa, že budem súčasťou tímu relácie Reflex, ktorá divákom prinesie veľa zaujímavostí, investigatívy a silných ľudských príbehov v živom vysielaní,“ povedala pre topky.sk Horváthová, ktorá popri tom bude aj naďalej moderovať Teleráno. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu