Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovské sklamanie pre fanúšikov Modrého z neba: Vilo, to myslíš vážne?!

Vilo Rozboril sa na obrazovky síce vráti, nie však s reláciou typu Modré z neba. Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril sa na obrazovky síce vráti, nie však s reláciou typu Modré z neba.

BRATISLAVA – Trpké zistenie! Modré z neba bolo medzi divákmi mimoriadne obľúbené. Keď generálny riaditeľ Matthias Settele (46) výrobu programu zrušil, fanúšikovia projektu sa začali búriť a nechceli sa vzdať obľúbenej dávky emócií za žiadnu cenu. Mnohí nabádali Vila Rozborila (46), aby s podobným formátom skúsil šťastie u konkurencie. Moderátor sa napokon rozhodol zakotviť v Jojke. No priaznivci charitatívnej relácie zostanú sklamaní. Na Kolibe sa už dlhoročná markizácka tvár nebude pýšiť titulom anjel bez krídel - vracia sa k moderovaniu klasických zábavných formátov.

Nový zamestnávateľ, nové projekty! Informácie o tom, že Vilo Rozboril po dlhých rokoch pôsobenia v Markíze prestúpil do konkurenčnej Jojky, sú už oficiálne. „Po mnohých špekuláciách sme sa rozhodli zverejniť výsledok niekoľkotýždňových rokovaní, z ktorých vzišla veľkolepá šou. Vilo Rozboril v nej dostane možnosť ukázať svoj nový moderátorský rozmer,” oznámil svoje plány generálny riaditeľ televízie František Borovský.

Podľa dostupných informácií by malo ísť o dva projekty. Ten prvý sa spúšťa na jar, druhý na jeseň. Koncom marca sa na obrazovky Jojky dostane šou s názvom Test národov, ktorá sa bude vysielať aj v Čechách. Ako však už z názvu vyplýva, nepôjde o charitatívny rozmer, ale o zábavný program. 

Hoci sa Rozboril z novej výzvy teší, opačné emócie prežíva väčšina fanúšikov bývalej markizáckej relácie. Vilov nový angažmán sa im nepáči. „Aké blbé súťaže?! Chcem Modré z neba, chcem vidieť, ako sa pomáha ľuďom, ktorí to potrebujú, ako sa pomáha deťom a dáva sa im nádej, že keď ten najbližší zradil, pomôžu cudzí a nezostanú slepí a hluchí pred ich biedou, ale pomôžu,” reagoval v mene mnohých jeden z priaznivcov na fanúšikovskej stránke relácie.

Fakt, že pomoc ľuďom, ktorí to najviac potrebujú, je už skôr minulosťou, potvrdzuje svojimi slovami aj samotný Rozboril. „Na skorý návrat to, žiaľbohu, nevyzerá,” reagoval na margo znovuoživenia relácie typu Modré z neba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu