Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Názlerová po kontroverzných injekciách: CHUDNE ďalej... TOTO jej teraz pomáha!

Renáta Názlerová
Renáta Názlerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Renáta Názlerová je už dhšiu dobu na ceste ku chudšej postave. Podarilo sa jej zhodiť dosť kíl a stále nezaháľa. Pomáha si k vysnívanej forme ešte kontroverznými injekciami?

Renátu Názlerovú môžete poznať z jojkárskej Súdnej siene, kde sa objavovala ako nekompromisná právnička. Aj keď sa nové časti tohto počinu nenatáčajú, exjojkárku môžu jej fanúšikovia sledovať na sociálnych sieťach. Na Facebook pridáva svoje veľké pokroky v chudnutí.

Galéria: Renáta Názlerová

Odhodlane sa rozhodla zatočiť so svojimi kilami navyše a ešte v januári informovala, že zhodila neuveriteľných 24 kíl. „Takže... od novembra 2022 do dnes mínus 24 kg,“ uviedla v tom čase. Ako neskôr vyšlo najavo, schudla aj vďaka kontroverzným injekciám, ktoré vraj využili napríklad aj zahraničné hviezdy ako Kim Kardashian či Sharon Osbourne...

A v zhadzovaní stále pokračuje. Bývalá jojkárka dala k dnešnému dňu dole už 35 kíl. Trvalo jej to rok a pol. Nás teda zaujímalo či ku tomu stále využíva spomínané injekcie. „Injekcie už dávno neberiem a fungujem iba podľa proteínovej diéty. Každé tri hodiny sa snažím konzumovať proteínové jedlá plus mám každý deň v jedálničku mäso s veľkou porciou zeleniny. Samozrejme, dôležitý je pitný režim. Bohužiaľ, koronavírus moje chudnutie spomalilo, no som odhodlaná znova nabehnúť na diétu, pričom verím, že schudnem ešte 20 kíl. Som veľmi odhodlaná,“ reagovala nám Názlerová.

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu