Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exmarkizáčka Mečiarová po trápení kvôli rozvodu: Je z nej iná žena!

Martina Mečiarová kedysi a dnes. Zobraziť galériu (15)
Martina Mečiarová kedysi a dnes.

BRATISLAVA - Je na nepoznanie! Bývalá markizáčka Martina Mečiarová (34) exkluzívne pre topky.sk priznala, že sa pred pár dňami rozviedla po ôsmich rokoch manželstva s Milanom Mečiarom (41). Príčinou má byť jeho nevera. Hoci vnútorne sa moderátorka trápi, navonok vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Rozhodla sa totiž pre ráznu zmenu imidžu - prešla z blond farby na tmavú. Zrejme to má symbolizovať novú životnú etapu.

Martina Mečiarová to v poslednom období nemala ľahké. Začiatkom roka 2013 sa začalo nahlas šepkať o kríze v jej osemročnom manželstve. Vtedy totiž týždenník Šarm priniesol informáciu, že do ich vzťahu vstúpila tretia osoba. Manžel Milan sa zahľadel do tmavovlasej východniarky Štefánie. Hoci sa manželstvo snažila moderátorka zachrániť, a to najmä kvôli štvorročnému synovi Šimonovi, nepodarilo sa. A aby toho nebolo málo, popri problémoch v súkromí sa jej nabalili aj pracovné komplikácie. Koncom roka 2013 sa totiž vedenie v Markíze rozhodlo, že jej reláciu Reflex sťahujú z obrazoviek.

Hoci by mnohých takéto nepríjemnosti psychicky veľmi poznačili, Martina sa rozhodla bojovať. Postavila sa na vlastné nohy a venuje sa hlavne podnikaniu - prevádzkuje vlastný butik. A dokonca vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Podstúpila zmenu imidžu - zo sexi blondínky je teraz zmyselná tmavovláska. „Vlasy symbolizujú nový začiatok. Lepší, čistejší, múdrejší, hodnotovejší,“ okomentovala svoju zmenu rozvedená Mečiarová. Aktuálne fotografie Martiny Mečiarovej nájdete v našej GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu