Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhoršie obavy markizáčky Mečiarovej naplnené: Po 8 rokoch definitívny KONIEC!

Bývalá markizácka moderátorka Martina Mečiarová sa pred pár dňami rozviedla s dnes už exmanželom Milanom. Zobraziť galériu (7)
Bývalá markizácka moderátorka Martina Mečiarová sa pred pár dňami rozviedla s dnes už exmanželom Milanom.

BRATISLAVA - Už to má za sebou! O krachu manželstva bývalej markizáckej moderátorky Martiny Mečiarovej (34) sa hovorí už vyše roka. Dôvodom stroskotania zväzku je podľa medializovaných informácií nevera. Milan Mečiar (41) si našiel mladšiu milenku Štefániu (25). Ako sa nám v súvislosti so známou televíznou tvárou podarilo najnovšie zistiť, v týchto dňoch začína novú etapu svojho života. Minulý týždeň sa totiž naplnili jej najhoršie obavy - napriek snahe sa jej nepodarilo zväzok zachrániť. Po ôsmich rokoch sa rozviedla.

Bývalá markizácka moderátorka Martina Mečiarová to v poslednom období nemala v súkromnej sfére vôbec jednoduché. S manželom Milanom prežívali dlhodobú partnerskú krízu. Dôvodom bola podľa medializovaných správ nevera jej muža. Ten sa zahľadel do mladej čašníčky Štefánie, ktorá pracovala u nich v podniku. S tmavovlasou východniarkou dokonca už vraj žije v jednej domácnosti.

Blondínka o problémoch v manželstve dlho mlčala. Vzťah sa snažila zachrániť aj kvôli štvorročnému synovi Šimonkovi. Časom však pochopila a aj verejne priznala, že manželove hodnoty a životný štýl sa už nezlučujú s morálnymi hodnotami, v ktorých chceli vychovávať ich spoločné dieťa. Rovnako si uvedomila, že ich vzťah je trvalo rozvrátený, keďže Milanovi nedokáže odpustiť zradu. Po ôsmich rokoch manželstva preto súhlasila s rozvodom. Pre Mečiara to však nie je nič nové, jeden stroskotaný zväzok už totiž má za sebou.

„Áno, je pravda, že už nie sme svoji. No nebudem to viac komentovať. Cítim sa oslobodená a šťastná, že sa ma to už netýka. Mrzí ma to už iba kvôli Šimonkovi, ale urobím všetko preto, aby som z neho vychovala chlapa, z ktorého bude voňať človečina,“ povedala pre topky.sk čerstvo rozvedená Mečiarová. Súd jej zveril syna do osobnej starostlivosti. Tým sa však ťahanice po úradoch nekončia. Bývalých manželov ešte čaká majetkové vyrovnanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu