Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ako to vidí on? Podľahne mu každá

Obal knihy Grey Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Grey (Zdroj: ipark)

Pokračovanie Fifty shades, tentokrát z opačného pohľadu a to hlavného hrdinu Christiana Greya.

V USA a v Anglicku vyšiel román Grey 18. júna, čiže v deň, keď má literárna postava, idol mnohých žien Christian Grey, imaginárne narodeniny, a postaral sa tak o patričné nadšenie i rozruch.

E L James umožnila čitateľom nahliadnuť do sveta Fifty Shades znovu, tentoraz však z pohľadu komplikovaného Christiana Greya.

Autorka v knihe odhalí dôvody a motiváciu jeho konania. Vďaka jeho myšlienkam, túžbam a tajným snom sa pred čitateľmi odvíja známy, ale zároveň i nový milostný príbeh, ktorý fascinoval už milióny fanúšikov po celom svete.

Román Grey vo Veľkej Británii prekonal hranice predajnosti. Počas prvých štyroch dní sa predalo viac ako 1 milión výtlačkov. Státisicové predaje dosiahli aj ostatné série na Slovensku.

Päťdesiať odtieňov sivejPäťdesiat odtieňov temnoty a Päťdesiat odtieňov slobody sa predalo viac ako 180 tisíc kusov. 

Svet Päťdesiatich odtieňov sivej očami Christiana Greya Prostredníctvom jeho vlastných slov, myšlienok, úvah a snov ponúka E L James iný pohľad na ľúbostný príbeh, ktorý uchvátil milióny čitateľov po celom svete. CHRISTIAN GREY má rád kontrolu v každej situácii. Jeho život je usporiadaný, disciplinovaný a absolútne prázdny – až do dňa, keď do jeho kancelárie vpadne pôvabne neohrabaná a éterická Anastasia Steelová. Po jej odchode sa Christian snaží zabudnúť na ňu, ale namiesto toho sa zmieta v búrke emócií, ktorým nerozumie a ani im nedokáže odolať. Zdá sa, že na rozdiel od žien, s ktorými sa stretával predtým, Ana doňho vidí – že cez masku úspešného biznismena, čo si užíva luxusný životný štýl, prenikne až do Christianovho chladného a zraneného srdca.Zaženie vzťah s Anou desivé zážitky z detstva, ktoré Christiana každú noc prenasledujú? Alebo jeho temné sexuálne túžby, tendencia ovládať druhých a zničujúca nenávisť voči sebe samému Anu odradia a zničia krehkú nádej, ktorú mu dáva?

Ukážka z knihy: Grey - Päťdesiat odtieňov sivej z pohľadu Christina Greya

V nečakanom popude pod vplyvom opojnej kombinácie rozorvanosti a radosti zakričím na Anu: "Poriadne sa drž!" A pretáčam nás na chrbát. Ana vykríkne a zapiera sa rukami o plexisklo kokpitu. Keď nás prevrátim naspäť, smeje sa. To je tá najuspokojúcejšie odozva, akú si muž dokáže predstaviť, a tiež ma núti do smiechu.

"Teraz som rada, že som neraňajkovala!" húkne na mňa.

Áno, spätne vzaté, je to dobré, pretože sa to chystým urobiť zas."

Tentokrát sa drží popruhov a zakláňa hlavu, aby videla priamo na zem, nad ktorou visí. Radostne sa chichoce a zvuk jej smiechu sa miesi so svišťom vetra. 

"Krásne, čo?" zavolám.

"To jo."

Viem, že nemáme moc času, pretože termika tu nie je nič moc, ale je mi to jedno. Ana si to užíva...a ja tiež. 

Snaží sa ku mne otočiť hlavu, ale pevne utiahnuté popruhy jej to nedovoľujú. 

"No tak, Anastázia vezmi to do rúk," nalieham dôraznejšie.

Moja páka sa mi pohne v rukách a ja viem, že ju tiež drží.

"Chyť to poriadne. Drž to v kľude. Vidíš pred sebou ten budík v strede? Musíš tú ručičku udržať v strede."

Krásne plachtíme po priamej osi, červená bavlnka zostáva kolmo ku kokpitu. 

"Šikovné dievča."

Viac o knihe nájdete na tu.

Kniha Grey - Päťdesiat odtieňov sivej z pohľadu Christiana Greya sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Grey - Päťdesiat odtieňov sivej z pohľadu Christiana Greya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu