Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zdena Studenková: Toto mi vyrazilo dych (Video)

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark)

Vyšla jedna z najočakávanejších kníh začiatku roka. „Svetlo, ktoré nevidíme je príbeh neuveriteľne farbistý, nádherný a s takými prirovnaniami, ktoré čitateľovi až vyrážajú dych,“ nadchýna sa herečka a vášnivá čitateľka Zdena Studenková. Pozrite si VIDEO, v ktorom hovorí o knihe a vypočujte si vyše 12-minútový úryvok v podaní herca Borisa Farkaša.

Román Anthonyho Doerra je strhujúci príbeh mladučkej slepej Francúzsky a mladého Nemca, ktorí sa snažia uniknúť pred hrôzami druhej svetovej vojny.
„Táto kniha je plná histórie, poézie a najmä toho, čo potrebujeme všetci k životu: iskierka nádeje. Preto sa volá Svetlo, ktoré nevidíme. To je iskierka nádeje, ktorá v každom z nás musí vytrvať, aby aj také zlo, akým bola vojna, pominulo a aby sme dokázali prežiť. Napríklad aj s nejakým hendikepom a aby človek mal vždy nejakú víziu v živote,“ dodáva Zdena Studenková, ktorá sa do knihy Anthony Doerra Svetlo, ktoré nevidíme doslova zamilovala.

Pozrite si VIDEO
Zdena Studenková o knihe Svetlo, ktoré nevidíme:

Kniha Svetlo, ktoré nevidíme získalo množstvo ocenení vrátane najprestížnejšej Pulitzerovej ceny. Je to príbeh o ľuďoch počas vojny a o tom, ako si aj v najkrutejších časoch zachovať kvapku ľudskosti i nádej. 

Boris Farkaš číta z knihy:

„Otvorte oči a dívajte sa, kým sa navždy zatvoria.“

Zdena Studenková: Toto mi
 (Zdroj: ipark)

Fantastické ceny kníh a osobný odber až v 50 mestách SR zdarma >> Presvedčte sa

Kniha Svetlo, ktoré nevidíme sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha SvetloKtoré nevidíme
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu