Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Danielle Steelová: Stratený syn

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark)

Patrí k najobľúbenejším spisovateľkám nielen v zahraničí, ale aj na Slovensku. Každý román Danielle Steel sa stal bestsellerom. Na celom svete sa predalo vyše 530 miliónov výtlačkov jej kníh. Jej príbehy milujú a čítajú muži, ženy, starí i mladí v 47 krajinách a 28 jazykoch. Práve vyšla ďalšia jej novinka s názvom Stratený syn.

Michael a Peter boli odmalička veľmi rozdielni. Hoci sú dvojičky, už v detstve sa z nich stali nepriatelia na život a na smrť. Michaela všetci milovali, Petra pre ustavičné bitky a zlý prospech zatracovali.

Všetko sa zmenilo, až keď Peter opustil rodný kraj.
„Zlý“ chlapec sa vypracoval na špičkového manažéra priamo v srdci Wall Street.  Stal sa z neho bohatý finančník a oženil sa s oslnivou krásavicou, ktorá mu porodila dvoch synov. Rozprávkový život sa však končí kolapsom americkej burzy.

Skrachovaný Peter sa ocitá na rodičovskej chalupe, no nezúfa – nachádza tam pokoj a bratskú lásku, o ktorej ani netušil.

Skromný  Michael sa pre rodičov vzdal kariéry anestéziológa v Bostone. Opatruje invalidnú ženu a obetavo lieči najmä starých ľudí. Peter netuší, že ospanlivé vidiecke mestečko je oveľa nebezpečnejšie než rušný New York.
Náhodne objaví matkine denníky a dozvie sa z nich, že všetko bolo inak, ako si myslel. Boj medzi dobrom a zlom sa začína. 

Stratený syn sa opäť dostal na najvyššiu priečku rebríčka The New York Times. Je to brilantný, napínavý príbeh o podozreniach, zrade a boji na život a na smrť. Strhujúce rozprávanie o rodinných tajomstvách, spáse a vykúpení.
Na Amazone hodnotilo knihu vyše 1500 ľudí a získala 4,5 hviezdičky z piatich. 

Začítajte sa do novinky Danielle Steelovej v ukážke z knihy, ktorú nájdete  TU:

Kniha Stratený syn sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Stratený syn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu