Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Pitevný technik odhalil jednu časť tela, ktorú patológovia pri pitve vždy vyrežú: Ľudia sú zhrození

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Pitvy nie sú príjemnou záležitosťou, ale sú účinným spôsobom, ako zistiť, akým spôsobom niekto zomrel. Americký pitevný technik G. Dubya vo videu na TikToku prezradil, čo sa deje za oponou. Jedna časť tohto procesu ľudí veľmi znepokojuje.

Kým niektorých fascinuje samotný proces pitvy, iných skôr zaujíma, čo sa stane s jednotlivými časťami ľudského tela. Pitevný technik G. Dubya, ktorý na TikToku pravidelne publikuje videá z tejto oblasti, odhalil, ktorú časť ľudského tela patológovia zakaždým odstraňujú. Konkrétne ide o jazyk. „Musíme sa uistiť, že ste si ho neprehryzli, že nemáte v hrdle drogy,“ priblížil Dubya.

@big_led73 Reply to @teenie1228 you get to keep all your piercings except the tongue 👅 I take your tongue out #piercing #piercings #bodyjewelry #autopsy #autopsytech ♬ Something Stupid - Percy Faith & His Orchestra

Ľudí však zaujímalo aj to, čo sa stane, ak má zosnulý piercing. Dubya vysvetlil, že väčšina piercingov zostáva na tele – okrem piercingu v jazyku, pretože ten patológ vyreže spolu s orgánom. „Takže ak máte piercing na jazyku, ten vyberieme, ale na bradavkách, nose, ušiach, obočí či intímnych partiách nie,“ dodal.

Mnohých vystrašil najmä fakt, že patológovia pri pitve odstraňujú jazyk. „Počkajte! Čo? každý má odstránený jazyk?“ spýtal sa jeden z komentujúcich. Iní zavtipkovali. „Môžete mi dať extra piercing? Všetky tie, ktoré som si nemohol dovoliť, kým som bol nažive?“ poznamenal druhý.

Viac o téme: PitvaJazyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu