Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odhalená sexi Lenártová: Takto provokovala Američanov!

Petra Lenártova Zobraziť galériu (5)
Petra Lenártova

BRATISLAVA – Ukázala zvodné krivky! Herečka a príležitostná moderátorka Petra Lenártova (27), ktorá sa zviditeľnila jojkárskou šou Dievča za milión, sa nedávno vyšantila na mexickej pláži. Pozrite si sexi fotografie plavovlásky, ktorá sa najnovšie objavuje v seriáli Panelák.

Hoci je Petra Lenártova momentálne bez priateľa, o obdivné pohľady nemá núdzu. Tým čelila počas nedávnej dovolenky. Spolu s partiou kamarátov sa totiž vybrala za teplom do slnečného Mexika a na Miami. V oboch destináciách spôsobila herečka v plavkách poriadny rozruch. Američania totiž na nej mohli oči nechať. „Najmä na výletnej lodi, kde ich bolo veľa. Pozerali sa najmä tí s kilami navyše. Zrejme som pre nich vyzerala ako anorektička,“ prezradila s úsmevom Petra.

Blondínka stihla počas dvojtýždňového pobytu navštíviť okrem spomínaných destinácií aj Honduras či Belize. „Bol to nápad kamaráta. Dohodli sme sa celá partia, že si pôjdeme oddýchnuť,“ povedala pre topky.sk Lenártova, ktorá momentálne zarezáva v jojkárskom Paneláku ako sestrička.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu