Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dieťa za milión: Dievča zo známej jojkárskej šou bude mamou!

Petra Mokoš Lenártová Zobraziť galériu (9)
Petra Mokoš Lenártová

BRATISLAVA – Sladké tajomstvo je už odhalené! Petra Lenártová (33) je známa nielen z reality šou Dievča za milión, ale aj z viacerých reklám, súťaže miss a tiež z jojkárskeho Paneláku. Pred rokom a pol sa blondínka vydala za svojho partnera Mariána Mokoša a o pár mesiacov sa manželia budú tešiť z prírastku do rodiny. Ako topky.sk zistili, kráska je v 7. mesiaci tehotenstva.

Bude mamou! Petra Mokoš Lenártová, ktorá sa zviditeľnila najmä v jojkárskej šou Dievča za milión či v súťaži miss, sa pred rokom a pol vydala v ďalekej Indii, kde si spolu s priateľom Mariánom Mokošom po rokoch chodenia povedali vytúžené Áno. Po potulkách exotickou krajinou sa nedávno kráska vrátila opäť na Slovensko, kde podľa našich zistení chce priviesť na svet svoje prvé dieťatko. Sexi blondínka je totiž v pokročilom štádiu tehotenstva.

 „Áno je to pravda, som tehotná, v 7. mesiaci  a sme veľmi šťastní,“ priznala nám Mokoš Lenártová, ktorá sa tak o pár mesiacov stane po prvýkrát mamou. Zaujímalo nás preto, či to bude princeznička alebo chlapec a aké meno chcú svojmu potomkovi dať. „Vyzerá to tak, že to bude dievčatko, ale nie je to ešte stopercentne isté. O pár dní mám ísť na kontrolu, tam sa to snáď už ukáže a podľa toho vyberieme aj meno, ešte žiadne nemáme,” povedala Petra.

Rodiť chce na Slovensku a prirodzenou cestou. „Neviem, či bude manžel pri tom, netrvám na tom, je to na ňom, uvidíme, ako sa to celé vyvinie. A rovnako aj prvé mesiace budeme tu v Bratislave. Manžel bude chodiť striedavo do Indie, keď bude treba, inak chce byť tu po mojom boku,“ prezradila nám budúca prvorodička.

Začiatok tehotenstva mala vraj poriadne náročný. „Prvé 4 mesiace mi bolo dosť nevoľno, aj som asi 3 kilá schudla, vážila som 47 kg. Teraz  sa už cítim dobre a začínam priberať a určite za tie dva mesiace ešte čo-to priberiem. Dokonca mám aj čoraz väčšiu chuť na sladké,“ okomentovala priebeh tehotenstva Petra, ktorá ho síce neplánovala a prišlo úplne prirodzene, no na dieťatko sa už veľmi teší. Výbavičku ešte ale nenakupuje. „Neriešim to ešte veľmi, aj keď kočiar sme už boli pozerať,“ uviedla na záver blondínka. Budúcim rodičom gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia.

Viac o téme: Petra Lenártová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu