Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Lenártovej bývalý: Milionár ju nahradil ďalšou finalistkou miss!

Milionár Miroslav Remeta (v strede) má slabosť na krásne ženy. Zobraziť galériu (8)
Milionár Miroslav Remeta (v strede) má slabosť na krásne ženy. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA/VYSOKÉ TATRY – Vymenil jednu krásnu Petru za druhú! Východniarsky multimilionár Miroslav Remeta je zrejme zaťažený na dievčatá, ktoré sú známe z televíznych šou.

Hovorí sa, že tam, kde sú bohatí muži, sú vždy aj krásne ženy. A nebolo tomu inak ani pred pár dňami vo Vysokých Tatrách. Tu známy finančník Miroslav Remeta otvoril prvý tatranský štvorhviezdičkový wellness hotel spolu s krásnou priateľkou Petrou. Nie však s bývalou polovičkou Lenártovou, ale s novou partnerkou Petrou Pobožnou.

Ako sa zdá, známy finančník núdzou o krásne slečny po svojom boku netrpí. Dôkazom toho je aj fakt, že jeho priateľkami sú takmer vždy sexi dievčatá - presnejšie účastníčky súťaží Miss. Podnikateľ je známy tým, že každoročne finančne zastrešuje Miss Domaša Valkov. V roku 2003 sa práve tam zoznámil so svojou, dnes už expriateľkou, Petrou Lenártovou, ktorá sa zviditeľnila najmä súťažou Dievča za milión a neskôr sa stala Miss Tip v súťaži Miss Universe. Koncom minulého roka sa však po štyroch rokoch rozišli.

Oficiálnou partnerkou milionára z východu, ktorý je majiteľom prešovského futbalového klubu, predsedom dozornej rady Poštovej banky, či predsedom predstavenstva Istrokapitalu, je už niekoľko mesiacov ďalšia kráska - bývalá finalistka Miss Slovensko 2003 Petra Pobožná. Uvidíme, či tento vzťah bude jeho osudovým.

Pozrite si fotografie z otvorenia hotela v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu