Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

AKTUALIZOVANÉ Záhradník skončil so Šindlerovou: Našiel si dievča za milión!

Branislav Záhradník prišiel na premiéru so Zuzanou Panczovou. Fotiť sa príliš nechceli. Zobraziť galériu (15)
Branislav Záhradník prišiel na premiéru so Zuzanou Panczovou. Fotiť sa príliš nechceli.

BRATISLAVA – Namiesto superstaristky má dievča za milión! Bývalý priateľ speváčky Martiny Šindlerovej (21) - Branislav Záhradník (36), spôsobil na včerajšej premiére predstavenia Othello poriadny rozruch. Do divadla totiž prišiel s finalistkou prvej jojkárskej reality šou Zuzanou Panczovou (28).

Branislav Záhradník si včera večer vyrazil do spoločnosti po boku blondínky Zuzany Panczovej. Spolu sa ukázali na predstavení Othello, na ktoré prišli bok po boku. Svojou účasťou vyvolal párik na akcii poriadny rozruch. „Nechceli sme si nechať ujsť premiéru,“ povedala topkám Zuzana Panczová, ktorá sa zviditeľnila pred piatimi rokmi v reality šou Dievča za milión. 

Podľa našich informácií je vzťah Záhradníka a Panczovej relatívne čerstvý. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať. Strážim si súkromie,“ tajnostkárila plavovláska, keď sme zisťovali, čo je medzi ňou a Šindlerovej bývalým. Na priamu otázku, či tvoria pár, odpovedala neurčito. „Nekomentujem,“ nepoprela túto možnosť. Aj Braňo Záhradník sa zrejme rozhodol držať bobríka mlčanlivosti. „Boli sme v divadle. Nechcem to bližšie špecifikovať,“ povedal záhadne. To, že by bola Zuzana jeho priateľkou, nevylúčil.  „Nekomentujem,“ povedal stroho.

Na celej veci je zaujímavé, že napriek tomu, že sa Šindlerová zo Záhradníkom rozišli zhruba pred dvomi rokmi, i tak sa objavovali v spoločnosti. Chodili na večierky a dokonca si urobili v decembri 2008 výlet do Las Vegas. Ako sa však zdá, bývalý člen manažmentu STV už má vo vzťahu so speváčkou jasno.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu