Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Šindlerová a Záhradník: Pravda o našej "svadbe" v Las Vegas!

Branislav Záhradník a Martina Šindlerová Zobraziť galériu (8)
Branislav Záhradník a Martina Šindlerová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Martina Šindlerová (20) a Branislav Zahradník (35) sa v polovici decembra minulého roka vybrali do nevadského Las Vegas. Média v momente začali špekulovať, či sa tam dvojica išla tajne zosobášiť. Topky.sk zisťovali po ich návrate, čo sa počas amerického výletu odohralo.

Strieborná Superstar Martina Šindlerová a jej bývalý priateľ Branislav Záhradník sa v poslednom období stretávajú čoraz častejšie. Hoci obaja stále popierajú, že by sa dali opäť dokopy, koncom decembra ich paparazzi odfotografovali, ako spolu odlietajú z viedenského letiska na tajný výlet do amerického Las Vegas.

Okamžite preto začali mnohí špekulovať, či metropola hazardu a rýchlych sobášov neučarovala aj tejto známej dvojici a nehodlajú sa tam vziať. Hoci sa pre iné média Martina ani Braňo ohľadne ich súkromia nevyjadrujú, pre topky.sk urobili výnimku. „V Amerike sme boli 18 členná skupina. Žiadna svadba ani nebola v pláne. Inak bolo super. USA som navštívila prvýkrát,“ prezradila speváčka, ktorej sa v Amerike veľmi páčilo.

O svadbe tejto dvojice sa špekulovalo už dávnejšie. Bolo to ešte v období, keď Martina a Braňo tvorili pár. Hoci má už Záhradník jedno manželstvo za sebou, jeho svadba so Šindlerovou sa mala udiať v magický dátum 7. 7. 2007. No nestalo sa tak. A žiadny svadobný scenár sa nekonal ani v Las Vegas. Obaja sú tak stále slobodní.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu