Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Finalistky 1. slovenskej reality šou Dievča za milión po 10 rokoch: Fúha, to je zmena!

Finalistky šou Dievča za milión. Takto sa zmenili za desať rokov. Zobraziť galériu (28)
Finalistky šou Dievča za milión. Takto sa zmenili za desať rokov.

BRATISLAVA – Sú takmer na nepoznanie! Prvá reality šou televízie Joj Dievča za milión sa vysielala v roku 2004. Desať krások vtedy bojovalo o post moderátorky tejto stanice a lukratívnu miliónovú zmluvu. Po skončení šou sa však veľa z moderovania chtivých slečien v šoubiznise dlho neohrialo a roky o nich nebolo počuť. No tento utorok si dala v hlavnom meste zraz skoro kompletná finálová desiatka. Pozrite, ako vyzerajú dámy dnes.

Finalistky šou Dievča za milión sa v roku 2004 snažili prostredníctvom tejto súťaže preraziť v šoubiznise. Mnohé sa však na výslní popularity dlho neohriali, a tak sa vytratili z povedomia divákov. Po dlhých 10 rokoch sa teraz sedem účastníčok televízneho programu stretlo na súkromnej párty aj s Michalom Hudákom, ktorý reláciu moderoval. 

A treba povedať, že uplynulý čas sa na všetkých podpísal. Zväčša však naozaj pozitívne. „Jednoznačne dievčatám čas prospel, zvlášť materstvo. Vyzerali všetky fantasticky,” povedal nám Hudák. „Sporadicky som s dievčatami, svojimi mladšími sestrami – ako ich s obľubou nazývam – v kontakte, takže to pre mňa nebol žiadny šok, ako ktorá vyzerá,” dodal známy herec.

Rovnaký názor má aj Petra Lenártová, ktorá na adresu kolegýň tiež nešetrila chválou.„Súhlasím s Mišom Hudákom, ktorý povedal, že vek nám rozhodne pomohol. Baby, ktoré sú už aj mamami, sú štíhle a vyzerajú skvelo,“ povedala na margo vizáže ostatných miliónových dievčat. Ona samotná sa priveľmi nezmenila. Aktuálne sú najvýraznejším rozdielom oproti minulosti jej kratšie vlasy. 

Najväčší rozdiel badať asi na Zuzane Panczovej, ktorá pôsobí oblejším dojmom. Jej výzor pozitívne nepodčiarklo ani tričko s veľkými vzormi. Premenou prešla aj bývalá blondínka Barbora Chlebcová – teraz je z nej ryšavka. Inak vyzerá tiež budúca dvojnásobná mamička Zuzana Dvorská, ktorá pôsobí vyzretejšie a na kráse jej pridáva aj tehotenské bruško. 

Červenovláska však nie je v tejto zostave jedinou, ktorá už má potomkov. „Každá okrem mňa, Katky Ivankovej a Zuzky Panczovej je už maminou. Dokonca aj Michal má malého syna,” povedala nám Petra Lenártová. Hlavnou témou večera tak boli samozrejme deti. Dámy si však mali čo povedať aj mimo rodičovskej oblasti. „Nemali sme pocit, že sa vidíme po 10 rokoch. Skôr, že je to tak po dvoch. S niektorými sa občas stretávam, tak možno preto,” prezradila nám príležitostná modelka. 

Na stretnutie z desiatky finalistiek neprišli tri dievčatá. Michaelu Saleh Suríniovú zamestnávajú čerstvé materské povinnosti, keďže pred pár dňami porodila svoje druhé dieťa. Lucia Uličná zas podľa našich informácií žije v Nemecku a nemohla sa dostaviť. A napokon Trnavčanka Katarína Suchoňová sa síce stihla vrátiť z pracovného pobytu v Dubaji, ale ochorela a necítila sa dobre. Aktuálne fotografie zvyšnej sedmičky si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu