Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Martina Schindlerová bola online! Čo sa od nej nikdy nedozviete?

Martina Schindlerova Zobraziť galériu (4)
Martina Schindlerova

BRATISLAVA - Martina Schindlerová (20) sa narodila 29.6.1988 v Bratislave v znamení rak. Zviditeľnila sa najmä speváckou šou Slovensko hľadá Superstar, kde skončila ako druhá. Po skončení tejto súťaže sa dala dokopy s vtedajším členom vedenia STV a súčasným predsedom predstavenstva Dopravného podniku Bratislava Branislavom Záhradníkom (35).

Pár sa rozišiel koncom februára minulého roka. Obaja sa však spolu naďalej stretávajú, hoci svorne tvrdia, že sú iba dobrými kamarátmi.

Mladá speváčka v lete minulého roka pokrstila svoj druhý album s názvom Čo sa to tu deje. Pár dní na to sa zúčastnila medzinárodného speváckeho festivalu v Turecku.

V súčasnosti bojuje o postup do moskovského finále hudobnej šou Eurovision Song Contest 2009 so svojou piesňou Krídla.

Rozhovor

13:31:00 - otázka od: barbora Ahoj,si super spevacka,vyborne vyzeras a mas iskru,ktoru nema kazdy.Aky je tvoj oblubeny parfem.Drzim ti palce v zivote. SI SUPER !!! pa Ahoj Barborka, ďakujem.. Najradšej mám voňavý:-).. Napr. ten ružový Gucci Envy..

13:32:50 - otázka od: gabika Martina, ako vidíte úroveň Eurosongu ? Je obdivuhodné, žé STV vôbec vyskladala 5 semifinálových kôl s 50timi interpretmi:-)..

13:33:50 - otázka od: Maťo Holka ty si teda riadne schudla co som videl tieto posledne fotky na Topkach.. Snad si nezacala brat drogy tak ako ostatne poniektore slovenske celebrity? Nie, iba si varím sama:-)..

13:35:18 - otázka od: ivka Ešte by ma zo zvedavosti zaujímalo okrem hudby,ktorú počúvaš aj akú máš melodiu v telefone :)))))))))) Už dva mesiace Leonu Lewis a Run, ale prichádza čas na zmenu..

13:39:56 - otázka od: maca ahoj Martina, veľmi sa mi páčila tvoja pieseň ktorú si zaspievala na Eurovisionsongu....je z tvojho novéh albumu?prečo si sa prihlásila? držím palce. Ďakujem. Autorom je Janko Lehotský a vznikla priamo na účel Eurovízie, takže ju nemám na albume.. Milujem hudbu a keď som bola oslovená autorským tímom Janko Lehotský a Janko Strasser s touto konkrétnou skladbou, veľmi som neváhala, či sa zapojím..

13:40:22 - otázka od: Dusanbs Ahoj Martinka,už som ty síce poslal mail ale aj tak opať gratulujem k prvenstvu v semifinále ! Bolo to EXCELENTNE ! Vela šťastia vo finále. =D Ďakujem:-)

13:40:58 - otázka od: btb Caf! mas akvarko? Také mini guľaté so zlatou rybkou..

13:43:03 - otázka od: Paťka Ahoj. Máš teraz nejakého priateľa??? A ako sa má tvoj braček??? A koľko má vlastne rokov???? Ďakujem vopred. Čauko. Ahoj, mám veľa priateľov a braček sa má veľmi dobre, má dva a pol roka, narodil sa deň pred mojími narodeninami o osemnásť rokov neskôr.

13:44:17 - otázka od: Beata čau Mata ako sa citis po vyhre v Eurovizii Som rada, že Krídla oslovili divákov a ďakujem za podporu..

13:45:41 - otázka od: Adam sarvaš čau martina som ti posielal hlasy som rad že si vyhrala a nevie kde by som si mohol stiahnuť tu tvoju pesničku krídla alebo možeš mi ju poslať na mail adam.fotograf@gmail.com .adam Ahoj, ďakujem. Piesonka je na www.martinaschindler.sk.

13:48:24 - otázka od: Janinka Ahoj Mati...velmi sa mi páčila tvoja pesnička Krídla som rada ze si postupila...chcem sa opytat kedy vydáš nový album? Vela úspechov ti prajem Ďakujem Janinka, nový album vidím perspektívne najskôr o rok.. Minulý rok mi vyšiel album Čo sa to tu deje! a ešte sme s chalanmi nestihli ani šnúru k nemu.. Okrem vystúpení ma zamestnáva aj škola, momentálne sa sústredím na dokončenie bakalárky..

13:49:51 - otázka od: Adam sarvaš nemaš nahodou facebook martina alebo icq.adam Nemám..

13:51:04 - otázka od: majka ahoj kto ti vymysla pesnicky???? Ako kedy.. Producentom, aj autorom druhého CD je Oskar Rózsa, autorom Krídel Janko Lehotský..

13:53:20 - otázka od: richard Ahoj Mata!si velmi pekna baba,chcem sa ta opytat,ze co mas rada v sexe?tak pekny den :) Ahoj Richard, ďakujem, ty si zase veľmi zvedavý.. Ubezpečujem Ťa, že to sa nikdy nedozvieš..

13:54:55 - otázka od: hejjika Martinka, gratulujem k postupu. Krídla je krásna pesnička v slovenčine. Ak by si postúpila do Moskvy, uvažovala by si nad jej interpretáciou v angličtine? Angličtina je u interpretov obľúbená už len preto, že sa v nej lepšie spieva, navyše automaticky posúva úroveň skladby..

13:56:24 - otázka od: martina Ahoj Mata, chcem ti popriat vela pracovnych a sukromych uspechov a zaujimalo by ma, kedy planujes vydat treti album a samozrejme drzim palce na Eurovision Song. Ďakujem Maťka:-), aj Tebe veľa pracovných a súkromných úspechov!

13:56:53 - otázka od: majka awoj matka chcem ti povedat ze som moc rada ze si postupila spievala si krasne.drzim palce nech sa ti dari. Ďakujem Majka.

13:58:06 - otázka od: timi ahoj matka.... si uzastna spevacka... moc ti drzim palce v eurovizii.. euroviziu sledujem uz dlho a myslim ze mas strasne velku sancu vyhrat... vyjde tvoja pesnicka kridla na nejakom singli alebo az na dalsom cd? strasne by som ju xel... dik za odpoved cmk pa Ahoj Timi, ďakujem za dôveru, ..zatiaľ neviem aký osud ju postihne:-)..

13:59:03 - otázka od: tomi Ahoj Martinka .... chcem ta pozdravit ajked niesom ziadny fanusik superstar a spol nezmyslov ale ty si fakt krasna zena a odpadavam na tvojej fotke ked ti toto pisem .... chcel som ta len potesit v tento otravny pondelok :) vela stastia a dufam ze ma stretnes a zalubis sa domna :P Fíha:-), tak ďakujem..

13:59:18 - otázka od: Petra Zimelova Prajem ti vela stastia a vela uspechov si fakt dobra spevacka Dík Peti.

14:00:10 - otázka od: jaroslava chcela by som vediet, ake to je byt taka slavna? Známa je výstižnejšie.. Čo Ti poviem, ako kedy:-)..

14:01:27 - otázka od: Sissi Ahojky Martinka, čakala si, že postúpiš do národného kola? Som veľmi rada, že sa tak stalo. Posielala som ti hlasy. A kedy dojdeš pozrieť do Vrakune? Som ťa tu dlho nevidela. A ako sa má Mia? Ahoj, vôbec som neriešila ako sa to vyvŕbi, iba som sa sústredila, aby som pieseň odinterpretovala čo najlepšie..

14:02:52 - otázka od: Karol Ahoj Martinka, len by som sa chcel opytat ako sa mas ? Si velmi krasne dievca a verim ze sa ti bude nielen v eurovizii ale aj v osobnom zivote darit Ďakujem, mám sa fajn, teším sa, keď budem mať po štátniciach:-S..

14:06:22 - otázka od: ajeto13 Ahooj... naozaj s Braňom si len kamarátka??? Si večne usmiatá... ako to robíš?? Budem ti držať palce, aby si postúpila do finále v hudobnej šou Eurovision Song Contest 2009. Prajem Ti úspešný deň. Števo Ahoj Števko, kamarátstvo náhodou vôbec nie je "len". Nie je veľa ľudí, s ktorými si rozumiem, som rada, že sme s Braňom stále v kontakte.

14:11:01 - otázka od: ja Si velmi pekna... a mas aj pekne pesnicky, urcite si mala vyhrat superstar Všetko je tak ako má byť.. Aj tak nám neostáva nič iné, len sa na to spoliehať:-)..

14:20:59 - otázka od: Dancula Ahoj Martina. Srdecne blahozelam k postupu do finale narodneho kola Eurovizie a taktiez k platinovej platni za druhy album. Aky je to pocit ked vies, ze napriek tomu, ze ta radia takmer nehraju, mas u ludi taku obrovsku podporu? Cakala si ze zvitazis s takym obrovskym naskokom? Ahoj Danka, ďakujem.. Eurovízia by mala byť súťaž piesní a vyhrať by mala tá najreprezentatívnejšia, aby sme aj ostatné krajiny upozornili na slovenskú tvorbu, ale v pozitívnom slova zmysle.. V Moskve bude divákom naozaj jedno, či spieva na Slovensku známa speváčka alebo Janko Hraško.. Ja som divácku podporu cítila ešte predtým ako som začala spievať, ale rozhodujúci precentuálny nárast prišiel až po odspievaní a pripisujem to tomu, že diváci zareagovali na pieseň, lebo sa im páči..

14:23:06 - otázka od: michaela Ahoj!Krásne spievaš ale prečo len smutné piesne? Asi máš pravdu v tom, že väčšina je pomalých, resp. strednotempových a tým pádom môžu pôsobiť smutne.. Hmm, asi preto, že ich mám rada:-), dobre sa mi spievajú..

14:24:06 - otázka od: milos ahoj mata, ake mas velke kozy? 3ky alebo 4ky alebo 5ky? prosim ta odpovedz mi, lebo sme sa stavili s kamaratmi.. dakujem Ahoj gentleman, prosím Ťa, choď sa vyvetrať..

14:27:11 - otázka od: Dancula Este otazocka – vraj si „splodila“ s Tomim nejaku prijemnu tanecnu pesnicku – chystas pre fanusikov prekvapenie na leto? (napr. skusit ju pustit do radii, alebo klip?) ;-) Tomi má so spomínanou piesňou plány, takže určite sa niečo zrealizuje..

14:32:16 - otázka od: Kristian Ahoj Martina, ako vnímaš svoj postup, máš dajaké hudobné vzory, aký parfém je tvoj najmilší, ako sa odvíjajú tvoje vzťahy s Jarošom. Buď naďalej taká charizmatická, na právnickej fakulte sa Ti darí..... Prajem veľa úspechov v tvojom pracovnom i súkromnom živote, nech sa Ti darí, nezavri na Záhradníka, je to fajn chlap. Maj sa, pekný deň praje Christo. .

14:32:16 - otázka od: pavlov anton Nechystas svadbu? Nechystám.

14:32:54 - otázka od: veter panco som tvoj velky fanusik, gratulujem v postupe... som velmi rad ze si postupila... prajem vela stastia a uspechov... papa Ďakujem.

14:33:22 - otázka od: peto_sk cau mata, si pod stolom? :) Stôl je predo mnou.

14:35:30 - otázka od: mvc Ahoj, mám dve otázky, kto napísal text k pesničke Krídla, nepostrehol som to. A druhá...veľmi by si chcela ísť na finále do Moskvy? :-) Janko Strasser. Veľmi by som chcela, aby sme za Slovensko poslali do Moskvy najlepšiu pieseň z tých, ktoré dokázala slovenská hudobná scéna na tento účel stvoriť.

14:36:06 - otázka od: enzo Ahoj Mata,,,neviem, čo by som sa ťa opytal,,,ale tak chcem len skusiť, ci odpišeš :D... pekny den Ti prajem ;-) Aj Tebe pekný deň:-).

14:36:49 - otázka od: Barbora ahoj mati, pozerala som vtedajsui superstar uz tam ma tvoj hlas prekvapil a konecne som pocula nieco waw..si skvela, pracovala si na sebe a zo sutaze si nenabrala maniere hviezdy ale makas na sbee dalej je to velke plus..tvoje piesne sa mi velmi pacia a Kridla boli uzasne..dufam ze budes mat tu cest nas reprezentovat;)nech sa ti dari..pekny den s usmevom Ďakujem Ti.

14:40:31 - otázka od: Jana Martinka! To si naozaj myslis, ze cele Slovensko Ti veri, ze Brankom nic nemas? Ste trapni! Pekny den Podľa mňa iba nevycentrovaní jedinci riešia súkromie iných...

14:40:50 - otázka od: Peťa Ahoj =) Tešíš sa z postupu? Straaašne:-)!

14:44:48 - otázka od: Zuzana ahoj maťka, želám ti aby si sa dostala do moskvy:) .... si najlepšiaaa.... Ďakujem Zuzka, aj Vám ostatným za podporu, aj za Vaše otázky.. Musím končiť, povinnosti volajú.., prajem pekný dník!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu