Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šindlerová a Záhradník o ich vzťahu: Každý vyjavene „čumí“!

Martina Šindlerová a Branislav Záhradník Zobraziť galériu (2)
Martina Šindlerová a Branislav Záhradník (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Sú opäť spolu! Aspoň tak to na prvý pohľad vyzerá! Strieborná Superstar Martina Šindlerová (20) a jej expriateľ Branislav Záhradník (35) sa po februárovom rozchode čoraz častejšie stretávajú. Dokonca absolvovali bok po boku niekoľko verejných akcií.

Po rozchode sa Martina od Braňa odsťahovala. No nevrátila sa k rodičom, ale zadovážila si vlastné bývanie. A práve pred jej novým bytom ich média po prvýkrát od rozchodu prednedávnom opäť odfotografovali. Odvtedy sa párik niekoľkokrát ukázal na spoločenských akciách.

Obaja však svorne tvrdia, že sú iba dobrými kamarátmi a návrat do starých koľají vylučujú. Topky.sk ich stretli aj na odovzdávaní hudobných cien Slávik 2008. „Môžete to chápať tak, že sme spolu na Slávikovi. Z toho vyplýva, že sa dokážeme normálne stretnúť aj po rozchode. Očividne je to na Slovensku neobvyklé, aby spolu rozídení partneri po rozchode normálne komunikovali, či sa dokonca vedeli stretnúť,“ prezradila Martina, ktorá sa bezpochyby v Braňovej spoločnosti cíti stále výborne. 

Po mediálnej prestrelke, akú predviedli počas februára, kedy krachoval ich vzťah, je to však zaujímavé vidieť ich spolu ako za starých čias. A preto sú reakcie okolia občas nevšedné. „Ľudia na nás vyjavenie čumia,“ neskrývala prekvapenie a rozhorčenie bývalá finalistka šou SuperStar.

Viac sa dozviete z nasledovného video rozhovoru.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu