Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nahé Supermodelky 90. rokov: Sú spät a sexi ako nikdy predtým!

Helena Christensen, Claudia Schiffer a Eva Herzigová Zobraziť galériu (9)
Helena Christensen, Claudia Schiffer a Eva Herzigová

LONDÝN - Sú stále sexi! Opäť raz dokázali, že supermodelkami ostanú hádam až do smrti. Claudia Schiffer (39), Eva Herzigová (36) a Helena Christensen (40) neváhali a odhodili zábrany aj oblečenie. A výsledok stojí naozaj za to!

Ženy, ktoré v 90. rokoch vlastne založili inštitút supermodelky a z predvádzania šiat spravili miliónový biznis dokazujú, že do starého železa nepatria ani omylom. Na čiernobielych fotografiách v zimnom vydaní magazínu i-D vyzerajú naozaj hriešne sexi. A určite to nebude len zásluhou Photoshopu.

Tri hviezdy modelingu fotografovala Angličanka Kayt Jones. Práve fotograf je pri práci modelky veľmi dôležitý. „Dobrý fotograf vás nezastavuje, neurčuje vám hranice. Je to o nálade a chémii – jednoducho spolu idete na jednej vlne,“ prezrádza Claudia Schiffer. Najviac sa však tentokrát neuvoľnila ona, ale Helena Christensen. Tá sa až na kožené topánky odhalila naozaj úplne. Claudia s Evou na ochranu svojej cudnosti využili okrem vlastných rúk napríklad kabelky.

Všetky tri modelky sú dnes matkami a tak sú ich postavičky ako lusk ešte obdivuhodnejšie. Iste ich stáli nejednu hodinu v posilňovni a o hlade. Pre krásu sa však trpí – a ich utrpenie prináša naozaj skvostné výsledky!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu